sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Viikko 51 - puolikova jouluviikko

Kyllähän se oli pomminvarmaa jo lähtiessä, että jouluviikko suattaapi rajoittaa mättämistä, joulukiireineen, työkiireineen ja liikuntapaikkojen brutaalisten sulkemisaikoineen.

Kohtalaisesti sain kuitenkin treeniä mahtumaan ja pääsin hiukan yli minimiksi asettamani 10h rajan (10h 30min). Tämän viikon onnistumiset tulikin taas vaihteeksi uinnissa, johon alkaa tulla otetta ja rentoutta 2x viikossa tehtyjen tekniikkatreenien ja liukumisen harjoittelun kautta. En tiedä onko vauhti parantunut yhtään, mutta ainakin pidemmät siivut ilman apuvälineitä menee helpommin eikä olo ole näiden jälkeen väsynyt ja rasittunut. Räpylöiden avulla olen saanut jalat tulemaan rennommin mukana & oikeassa asennossa, potkut lähtemään lantiosta ja nilkat rennosti suoriksi. Juoksu ja fillari on kulkenut normaalisti ja viikolla kokeilin ensimmäiset 200m vedot ja niitä pitää ottaa nyt mukaan vähintään 2 viikon välein.

Ensi viikko kokeillaan saada taas alkuviikkoon määrää mukaan ja uudenvuoden takia tulee takkiin jokatapauksessa hiukan. Seuraava viikko meneekin sitten palautteluviikon merkeissä Lontoossa reissatessa.

Viikko 51

Ma Uintia 50min, tekniikka
Ti ap Juoksua 35min (pk)
Ti ip Spinning 1h + transitiojuoksua 30min
Ke ap Uintia 55min, pidempiä siivuja & liukua
Ke ip Juoksua 1h, vk: 9x200m vedot
To ap Uintia 45min, tekniikka
To ip Intervalli-spinning 75min + transitiojuoksu 20min
Pe 55min spinning + 1h35 juoksua matolla (pk)
La Lepo
Su Lihaskuntopiiri 35min + juoksua 25min (pk)
Yhteensä 10h30

Ei kommentteja: