sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Viikko 49 - Palauttelua ja Hyperkompensaatiota

Taisin uhota viime viikon lopussa, että tiputan 30% määrää tälle palauttelevalle viikolle. Sehän olisi tarkoittanut jotain 8.5-9h treeniä. No, ihan tähän en päässyt, vaan määrät lipsahti tasan 10h. Treeni oli muuten kyllä kautta linjan tosi kevyttä ja ainoastaan lauantain lähes 4h duathlon, ajoittain vähän kovemmallakin sykkeellä tehtynä, pisti vähän väsyttämään.

Jokatapauksessa lihaksisto on vähemmän väsynyt tämän viikon lopussa ja jostain syystä sykkeet on tippuneet 10 pykälää verrattuna viime viikon samoihin pk-vauhteihin fillarissa ja juoksussa ja myös tunne (ei pelkästään syke) on keveempi. Jostain syystä mulle on treenauksessa ollut aina kaikkein vaikeinta lepääminen ja tälläkin viikolla oli pientä hermostuneisuutta habituksessa havaittavissa, kun ei saanut ihan samaa määrää ravirinkiä mihin oli kolmen viikon aikana tottunut. Jokatapauksessa vaikutukset kropassa on niin positiiviset, että tämä antaa palauttavien viikkojen pitämiselle taas kummasti motivaatiota.

Ensi viikko onkin tarkoitus taas hiukan lisätä määrää ja vähän kovemtaakin. Tiedossa kuitenkin työpaikalla mukavaa pikku puuhastelua normaalia enemmän ja vielä jonkinlaista joululahjaruljanssiakin, joten pitääpä olla varuillaan, ettei kokonaisrasitus heilauta Annalaa perätilaan.

Viikko 49

Ma Lepo
Ti Pyöräily 55min, trainer, kevyttä pyöritystä
Ke ap Uintia 1h, tekniikkaa ja videokuvausta
Ke ip Juoksua 1h, vauhtileikittely
To 55min spinning + 20min juoksua
Pe Uintia 50min, kevyttä kelailua
La Duathlon 3h50 ja laktaattitestaus
Su Lihaskuntopiiri 45min + 20min juoksua
Yhteensä 10h

Ei kommentteja: