keskiviikko 15. joulukuuta 2010

3 treeniä päivässä pitää kärpäset loitolla

Sen verran hyvä fiilis on ollut treeneissä viime aikoina (noh uintia lukuunottamatta), että piti kokeilla piruuttaan kolmea treeniä tänään.

Aamulla ryntäsin ihan ensimmäisenä uimahallille ja räpiköin 45min tekniikkatreenin, jossa mukana yhden käden uintia, kylkiuintia, catch-uppia, scullingia, hainevää ja pullistakin. Eli kaikkea mitävaan keksii. Paljon ei matkaatullut, mutta aivan kun olis saanut taas vähän ideasta kiinni.

Iltapäivällä heti töiden jälkeen peräsuoli pitkällä Pirkkahalliin, jossa Teemu jo odottelikin tonnin vetojen kanssa. Ei nyt vielä tässä vaiheessa vuotta irtoa, mutta ei ole tarkoitus ihan luukutellakaan, kunhan saisi hiukan nopeitakin pätkiä kerran viikossa pk-junnauksen mukaan. Tonnit meni kohtuu maltillisesti 4:08, 4:08, 4:06, 4:03, 3:57 ja 3:51. Viimeinen vähän lipsahti yli anaerobisen, mutta muuten tuntui olo vähän liiankin hyvältä. Tulikohan nössöiltyä? Jalat ei olleet ihan niin pahaa lyijyä kun aikasempina viikkoina kovemmissa juoksuissa ja meno oli jopa aika-ajoin rentoa.

Ateria numero kolmosen jälkeen heilahdin naapuriin, Elixiaan ja taikinoin 45min lihaskuntopiirin normaaliin tyyliin 4x9 liikettä, noin 60s työtä ja 20s palautusta. Ihan hyvä fiilis jäi tästä treenisetistä.

3 kommenttia:

pjh kirjoitti...

Hyvät tonnit! Kyllä tuossa on jo edistystä pariin edelliseen kertaan verrattuna, jos tunne oli vielä hyvä.

Teemu kirjoitti...

Hyvä setti oli, kyllä noilla reeneillä rupee ketjut kiristyyn kesällä täysmatkalla.

kaapo kirjoitti...

Joo, meillä oli kohtalaisen hyvä jänis, joka pystyy juoksemaan 400m 47s pintaan. On kumma jos ei tuossa peesissäkulje ;)