sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Viikko 50 - Hyvällä fiiliksellä

Tällä viikolla oli tarkoitus taas lisätä hiukan määriä, mutta myös olla pikkaisen varpaillaan kokonaisrasituksen kanss, kun muutakin humppaa rajoittamassa harrastustoimintaa oli tiedossa.

Kauheasti ei viittis nyt hehkuttaa, kun muutama jannu irvistelee telakan rajamailla, mutta hyvä fiilis on jatkunut tällä viikolla treenistä toiseen. Erityisesti sukat on pyörinyt jaloissa juoksun vauhtien parantumisen (sekä pk, että tonnit) ja sykkeiden laskemisena. Lisäksi uintiin on alkanut saada jotain otetta lisääntyneiden tekniikkatreenien ja liukuun keskittymisen ansiosta. Väsynyttä oloa ei ole näkynyt, eikä kuulunut missään vaiheessa, joten mennään samalla sapluunalla seuraavat pari viikkoa ja yritellään treenailla joulun ja uudenvuoden kiireistä ja kekkereistä huolimatta.

Viikko 50

Ma Uinti 1h, tekniikka ja vähän kestävyyttä
Ti Spinning 55min + transitiojuoksua 20min
Ke ap Uintia 45min, tekniikkaa
Ke ip Juoksua 75min, vauhtikestävyys (6x1000)
Ke ilta Lihaskuntopiiri 45min
To Spinning (intervalli) 75min + transitiojuoksua 20min
Pe Uintia 50min, liukua ja vähän pidempää kelausta
La Duathlon 3h30, pk
Su ap Uintia 45min, tekniikkaa
Su ip Lihaskuntoa 55min, Elixia power
Yhteensä 12h30

3 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Ihailtavan monipuolista treeniä.

Ja tottakai pitää hehkuttaa kun on vähänkään aihetta, eihän tässä ole muuten mitään järkeä. Enkä ole siis yksi niistä jotka irvistelee telakan porteilla, jos ei pientä pään sekavuutta lasketa vammaksi. Mutta ei ole kyllä treeneissä hehkuttamisen aihettakaan just nyt.

pjh kirjoitti...

Todella hienon näköistä settiä! Maltilla nyt, niin ehkä huippukunto ei osu vielä tammikuulle vaan vasta helmikuulle.
Pistäpä johonkin tulevaan kirjoitukseen vähän speksiä minkälaisia nuo lihaskuntohörhöilyt ovat.

kaapo kirjoitti...

Joo, saattaa olla juurikin tuo monipuolisuus, miksi tässä on pysynyt kasassa. Oudokseltaan jatkuva yli sadan kilsan juoksukilsojen takominen viikosta toiseen pistäis ainakin meikäläisen helposti päreiksi.

Pitääpä laittaa noista lihaskuntohäröilyistä jotain tekstiä. Ei niissä tosin mitään ihmeellistä ole ja varmasti olisi itselläkin nissä vielä lisäkehityksen varaa. Mutta sitähän voi siinä samalla pohdiskella.