lauantai 3. joulukuuta 2011

Päätä takaisin pinnalle

Alkaa pikkuhiljaa taas päästä flunssan jälkeen treenin makuun, vaikka pieni pelko persiissä on, että tuli aloitettua reenaus klassisesti vielä puolitoipilaana. Nokka nimittäin ajoittain vuotaa, mutta fiilis on yleisesti ottaen terve. Tai no, niin terve kun tällä päällä voi.

Tänään oli taas hauskaa koko rahan edestä, kun ensin suunnistettiin Kalevaan ottamaan tunti turpaan altaassa ja sit perään yhdistelmää Pyynikin urheilupyhätössä. Uinnissa pelko oli perseessä, että funssa on verottanut voimia jonkin verran ja ote veteen saattaisi olla hakusassa. Uinkin pääosin tekniikkaa ja tein tekniikan lomassa 10x100m 2min lähdöillä (pullis & lättis). Tarkoitus oli uida mahdollisimman tarkkaan 1.45 satkuja. Yllättävän kevyesti toteutus osuikin spekseihin, ainoastaan viimeisessä vähän puristin ja paketti alkoikin heti hajoilemaan. Satkut (1.40, 1.45, 1.44, 1.45, 1.46, 1.46, 1.47, 1.44, 1.44, 1.41). Joten seuraavaksi vois vaikka lisätä sarjojen määrää tai sit vauhtia.

Saunan kautta Pyynikille, olinhan tunkenut perhe-Micraani treenivehkeiden lisäksi Cervelon ja vastuksen releineen. Pyynikillä vuorotellen fillaria vastuksella ja juoksua rataa ympäri vaihtelevilla vauhdeilla. Fillarissa oli mukana jonkin verran tekniikkaa, lähinnä yhden jalan pyöritystä ja sit kohtuu lyhkäsiä pätkiä isolla vaihteella hapotukseen asti. Juoksussa vauhdit vaihtelivat 4:30-5:45/km välillä, mukana mausteena ruskoja ja tekniikka-drillejä. Kaiken kaikkian Pyynikin visiitti kesti reippaan 1h40min. Mukava setti ja riittävän alhaisilla tehoilla suurin osa pätkistä, niin pysyi tuo keuhko-osasto mukana. Ainoastaan ruskot ja isolla tuumalla ajetut hapotukset toi keuhkoihin ikävän tunteen ja läähätys kesti tämän jälkeen normaalia kauemmin. Joten, otetaanpa vielä iisisti noitten tehojan kanssa vielä hetki.

Ja huomenna hommaamaan mitokondrioita maasturilenkillä. Ja tällä kertaa ilman ambulanssia.

Ei kommentteja: