tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän ohimarssi

Itsenäisyyspäivän kunniaksi suoritettiin Litmasen kanssa tänään pienimuotoinen ohimarssi triathlonistien tapaan. Ohjelmassahan oli 33,3km verran juoksua akselilla Kaleva-Kaukajärvi-Kangasala- Annala-Kaleva. Eipähän ole koskaan tullut treenimielessä näin pitkää lenkuraa tehtyä, eikä syksyn aikana ole kovin montaa pitkistä juosten takana. Ja sen kyllä huomasi.

Vaikka juostiin hyvin maltillista vauhtia, niin näin pitkien juoksulenkkien puute alkoi näkymään pikkuhiljaa 2h jälkeen erinäisinä muutoksina Annalan habituksessa. Erityisesti IT-jänne-osasto oli tällä kertaa loppulenkistä tulessa ja muutenkin askellus ei loppulenkillä ollut kyllä enää ihan tuoretta.

Itse vedin energiaa erilaisissa muodoissa lenkin aikana taas enempi kuin tarpeeksi, mutta Litmanen ei hörpännyt edes vettä kertaakaan. Ja silti irtosi ruskot ylämäkeen loppulenkistä aika liukkaasti. Sen tästä kyllä oppi, että näitä pitkiä juoksujakin tarvii nyt ottaa useammin ohjelmaan. Ja huomenna saattaa olla treenirintamalla vähän hiljaisempaa.

Ei kommentteja: