sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Viikko 50 - Keveempää ja kovempaa

Tämä viikkohan oli tarkoitus ottaa kevyesti ja määrällisesti kevyenä se onnistuikin. Nimittäin reilu 8h tuli kasaan. Alkuviikko menikin hienosti lonkkalevossa, mutta torstain nopeuspainotteinen juoksutreeni Pirkkahallissa antoi oudokseltaan erityisesti reisiosastolle sellaista shokkihoitoa, että loppuviikko menikin aikalailla kapulat jumissa.

Uinti kulki alkuviikosta (maanantaina) mallikkaasti, mutta loppuviikosta se olikin aika väsynyttä läpsyttelyä. Ensi viikolla olisi tarkoitus taas satsata uintiin ja tehdä uintitreenit levänneenä, niin saisi kehitystä taas aikaan, erityisesti uintiasentoon, tarkemmin sanottuna perse pitäisi saada pintaan.

Fillaritreenit jäivät tällä viikolla yhteen yhdistelmätreeniin tänään, jossa fillari tuntui taas tosi hyvälle ja nopeuksista, vaihteista, sykkeistä ja tekniikkaosioista päätellen se taisi ollakin sitä.

Juoksussa oli tarkoitus testata ainakin vitosen kunto Teivo Cupissa tuoreilla jaloilla, mutta siirsin tällä kertaa juoksun halliin ja jalat oli jäykät kuin rautakanget torstain treenin jäljiltä. Vitonen liikahti tällä kertaa aikaan 20.15, mikä oli vähän alakanttiin, mutta ihan ok. Kokeilin juosta rennosti myös 200m vetoja ja ne kulkivat suht helposti torstaina 32-34s väliin ja tänään hiukan puristaen Peten kanssa parin tunnin treenin jälkeen 31s pariin otteeseen. Ehkä hiukan oli vielä varaa, muttei paljoa. Tiistaina olisi tarkoitus kokeilla tonnin maksimia, eli happoja tiedossa. 3.30 alle pitäisi päästä.

Ensi viikollahan on joulu ja siihen liittyen on kaiken maailman menoja, joten 10h voi olla hankalaa, mutta yritetään.

Viikko 50

Ma Uinti 1h, tekniikka
Ti Lepo
Ke Juoksu 30min, kevyt
To Juoksu 1h5min, nopeus & tekniikka
Pe Uinti 1h, tekniikka
La ap Juoksu 1h15, mukana 5min maksimi 20.15
La p Uinti 1h, tekniikka
Su Pyörä-Juoksu yhdistelmä 2h30

Yhteensä 8h15

Viikko 51 - Suunnitelma

Ma Uinti 1h, tekniikka
Ti Juoksu 75min, vk & tekniikka (mukana 1000m max)
Ke ap Uinti 45min
Ke ip Pyörä 1h, tekniikka + Juoksu 30min, kevyt
To ap Juoksu 30min, kevyt + hieronta (jalat)
To ip Uinti 1h, tekniikka
Pe Lihaskuntopiiri 45min + Pyörä 45min, kevyt
La Pyörä-Juoksu yhdistelmä 2h30
Su Lepo

Yhteensä 10h

Ei kommentteja: