sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Viikko 49 - Jumitusta

Tämä viikko piti siis latoa vähän enempi määrää koneeseen, mutta jouduin jonkin verran himmailemaan treeniä tiistain jälkeen. Meni sen verran katalasti kroppa ja jalat jumiin nuissa pitkis-iloitteluissa. Sain kuitenkin reippaat 12h kasaan ja fiilis tänään taas on kepeä ja pirtsakka. Joka tapauksessa ens viikko vedetään vähän keveemmin.

Uinti oli tällä viikolla sellaista kevyttä lätkyttelyä ja tekniikkaa tällä viikolla. Sen verran kuitenkin sain itsestäni irti, että pull & lätt - osastolla steppasin seuraavaan nopeus-kategoriaan (1.40/100m) ja seuraavat pari viikkoa sitten lisätään vaan sarjojen määrää.

Fillari tuntui tänään taas vaihteeksi tosi hyvältä. Nostin sentin verran penkkiä ja asento, sekä yhden jalan pyöritykset tuntui taas astetta paremmalta. Pitäisi joku testikin raapaista tässä vielä ennen joulua rainerilla, niin saisi vertailupohjan. Juoksu on ollut koko viikon tukkoista, ja ihan syystä, mutta tänään lähti taas aukeamaan, kun miihailtiin Pirkkahallilla Peten kanssa vajaan 3h yhdistelmän, jossa mentiin mukavan monipuolisesti, erityisesti juoksussa, eri vauhteja ja tekniikkaa.

Ensi viikko siis vähän kevyemmin ja jos kelit on vähänkään juostavat, niin lauantaina voisi käydä taas ottamassa Peteltä pataan Teivo Cupissa.

Viikko 49

Ma Uinti 45min, Tekniikka
Ti Juoksu 3h10, pitkis, raskas keli ja pipokin kiristi
Ke ap Uinti 45min, tekniikka
Ke ip Pyörä 1h, tekniikka
To Lihaskuntopiiri 30min + Juoksu 30min, kevyt
Pe Uinti 1h, tekniikka
La ap Juoksu 1h, tekniikka & eri vauhdit
La p Uinti 1h, tekniikka
Su 2h40, Pyörä-Juoksu-yhdistelmä, pk + eri vauhteja juoksussa

Yhteensä 12h15

Viikko 50 - Suunnitelma

Ma Uinti 1h, tekniikka
Ti Juoksu 1h, kiihtyvä
Ke Uinti 45min, tekniikka
To Lihaskuntopiiri 30min + Pyörä 45min, kevyt
Pe Uinti 1h, tekniikka
La p Juoksu 1h, Kova (Teivo Cup tai Pirkkahalli)
La ip Uinti 1h, tekniikka
Su Juoksu 2h, pitkis

Yhteensä 9h30

2 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Olikos teillä tnisteillä joku vakiovuoro Pirkkahallissa sunnuntaisin? Kaupin Kanuunoilla siellä aamulla 7-9 ajovuoro, mutta ei ainakaan sen perään näyttänyt ketään tulevan sitä puolta hallia käyttämään...Onhan sitä traineriäkin "tosi kiva" hurisuttaa, mutta tuo mahdollistaisi pyörä-juoksu yhdistelmän jossa molemmissa lajeissa oikeasti liikutaan ;=)

kaapo kirjoitti...

Ei oo mitään vakioaikaa. Mielessä on ollut silloin tällöin käväistä Kanuuna-myllyssä pyörimässä, Kanuuna kun oon. Käydään siis säännöllisen epäsäännöllisin ajoin, esim. viime su klo 10 -->