lauantai 17. joulukuuta 2011

Jäykkä vitonen pimeessä Pirkkahallissa

Tänäänhän piti kokeilla irrotella vitosta Teivo Cupissa, mutta tämä kermapersehän ei tykkää yhtään lipsuttelusta ja menin suosiolla kellottamaan Pirkkahalliin. Sain onneksi puhuttua myös Litmasen mukaan, muutenhan tuollaisen maksimirevityksen saattaisi jättää vahingossa jopa kesken.

Lämmiteltiin kunnolla sellaisen 45min ja jalat tuntui edelleen torstain jäljiltä tosi jäykiltä. Torstainahan tuli juostua hallissa tunnin verran tekniikkaa ja nopeutta ja oudokseltaan tällaine reeni veti etu- ja takareisiosaston ihan jökkiin ja siitä maksetaan nyt hintaa edelleen. Ei palaudu Annala näköjään tänä talvena kovin nopeasti mistään. Eli alkuviikon kevyt treenailu oli starttiviivalla muisto vain.

Noniin ja paukusta liikkeelle ja lähdin Kolossin imussa aivan liian kovaa. Eka 300m taisi sujahtaa 64s, kun optimi olisi jotain 72s. Noh, nopeesti vauhti tasaantui ja eka kilsa Peten peesissä 3.56. Seuraavassa kilsassa vauhti hiipuikin 4.07 ja kolmas sekä neljäs kilsa meni öbaut samaa hidasta vauhti 4.08. 3 kilsan kohdilla tipahdin hiukan Peten vauhdista. Viimeisellä kilsalla sain hiukan kiristettyä vauhtia sen ollessa 3.55 ja pääsin sekunnin päähän Petestä 20.15. Jotenkin olin kuvitellut 20min alituksen olevan paperia, mutta e-hei. Nyt vaan itken itseni uneen ja huomenna uuteen nousuun. Kintut oli aikas jäykät tänään, eikä juoksu ollut missään vaiheessa helppoa/rentoa.

Perään tunti uintia Kalevassa. Vähän oli väsyneillä jaloilla paha lähteä kellottelemaan, niin veivasinkin pääosin tekniikkaa ja vain lyhyehköjä pätkiä kovempaa. Hiukan on ollut alavireistä uinti tällä viikolla, mutta tosin uinnit on tullut tehtyäkin väsyneellä ruholla, erityisesti jaloissa ja se on tuntunut eniten uintiasennossa. Tuntuu, että jalat ja perse ui todella syvällä ja helppous uinnista on kaukana. Maanantaina kulki vielä hienosti 5x100m ilman apuvälineitä 1.50 (viimeinen 1.42) ja perään 5x100 pull & lätt 1.40, kaikki 15s palautuksilla. Tarvii vaan nyt toivoa, että jahka saan jalat taas freesiksi, vauhti on siellä edelleen ja voidaan jatkaa tuosta.

Ei kommentteja: