maanantai 1. lokakuuta 2012

Palauttelua


Palautuminenhan pitää urheilussa hoitaa samalla pieteetillä kuin itse treenaaminenkin, muuten kehitystä ei tuu. Juu. Tämän päivän palautumisjuomaksi poolille valikoituikin paikallisista kuohareista Rocca dei Forti, kuten kuvasta näkyy. Muutenkin tämä päivä on vähän kevyempi, eli kävin vain polkemassa 2h hyvin kevyesti ristiin rastiin laaksossa hyvin kevyellä kaasulla. Sahailin päämäärättä sellaisia pienempiä asfalttiteitä viininviljelysten ja muiden maanviljelystilojen keskellä ja nautiskelin. Sillä kelihän on tänään mitä parhain auringon paistaessa täydeltä terältä jo aamusta alkaen.

Eilen iltapäivästä kokeilin pitkästä aikaa uintia tuossa meidän pienessä (15m) altaassa ja täytyy sanoa, että kahden kuukauden uimattomuus tuntui kyllä auttamattomasti habituksessa. Vielä kun otin käyttöön ekaa kertaa nenäklipsun uinnissa, niin piti vaan huokaista helpotuksesta, ettei ole tuon pidempi allas, ettei tarvinnut huutaa uinninvalvojaa paikalle pelastamaan. Kävin tänä aamuna vähän tiedustelemassa tuota uimahalliakin ja selvisi, että se aukeekin vasta ensi viikolla. Tämähän ei haittaa yhtään, joten pitänee muutama kerta tapailla tekniikkaa tällä viikolla tuossa omalla altaalla. Eilen aamusta toki hölkkäilin tuon saman 2h lenkin kuin keskiviikkona ja nyt jo tuntui paremmalta, helpommalta ja vauhtikin oli pykääntynyt. Mulla vaan edelleen pakkaa olla liian kovat sykkeet noilla pidemmillä juoksulenkeillä ja tarvii vielä tiputtaa niitäkin alaspäin, niin ajavat sen asian, mitä niillä haetaankin.

Viikko meni aika hätäseen ja urheiltuakin tuli edellisten viikkojen single digit – treeniviikkojen (Frankun IM-viikolta lähtien heinäkuun alusta) jälkeen ihan mukavasti määrällisesti,lähes 19h. Toki tuo on suurin osa fillaria ja hyvin kevyttä sellaista, mutta niin se oli tarkoituskin. Pientä jumia alkoi olla jaloissa lauantain vuoristoetapin jälkeen, mutta tänään tuntui jo taas mukavalta ja huomenna pitäisi olla kropan valmis jo johonkin väkevämpään vuoristorykäisyyn.

Viikko 39

Ma Pyörä 2h15, kevyt
Ti Pyörä 2h45, muutama tiukka nousu
Ke ap Juoksu 2h, pk
Ke ip Vetolaite 15min + 10min venyttely
To Pyörä 3h, kohtuu mäkinen
Pe Pyörä 1h45,kevyt + Juoksu 35min, kiihtyvä
La Pyörä 3h20, pirun mäkinen
Su ap Juoksu 2h, pk
Su ip Uinti 25min + Vetolaite 10min

Yhteensä 18h45

Ja ei, alla olevassa muutaman vuoden takaisessa kuvassa keskellä oleva kaveri ei ole pornotähti, jolta minä ja Günther ollaan kärttämässä nimmaria, vaan Litmasen Pete, jolta me ollaan kylläkin tänä päivänä kärttämässä nimmaria nöyrin elein. Pete nimittäin pisteli eilen täyden matkan Barcelonassa aikaan 10.24.27 ja se jos joku on yhden kuohuvan arvoinen. Cheers!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
pete kirjoitti...

Kato, sä teit musta julkkiksen, kiitti :) Tuu kotiin sieltä, kattelaan Hawaiin kisoja Gyntterillä lauantaina. Saat multa Barcelonasta jääneitä geelejä jos tuut messiin.