torstai 11. lokakuuta 2012

Etukenossa

Noniin, alkuviikko on velttoiltu urheilusta ja käyty Luccassa ja Pisassa pistäytymässä. Pisasta kyllä tykkäsin, vaikkei kauaa siellä lorvailtukaan. Vaikka tuon tornin on tsiljoona kertaa kuvissa nähnyt, oli se silti livenä niin kenossa, että sitä lähes lennähtää persiilleen. Luccaa oli kehuttu niin paljon etukäteen, että ennakko-odotukset oli vähän liiankin korkeissa sfääreissä. Olihan tuo ihan kiva ja tosi vanha kaupunki, mutta paikoitellen aika kolkko, pimeä ja ahdas. Ei sillä, kyllä tuolla päivän viihtyi ihan mainiosti ja juoksentelin aamulenkillä vielä vanhan kaupungin muurin päällä pariin otteeseen ympäri. Paluu kauttapallona Arezzon kautta tänne takaisin.

Maanantaina kävin muuten siellä paikallisessa uimalassakin piipahtamassa speedot kireellä ja ykskaks yllättäen "ens viikolla aukeaa" olikin muuttunut "ens vuonna aukeaa", joten uinnit jää täällä kyllä lähes kokonaan tekemättä. Tuon 15 metrin uima-allas kun ei varsinaisesti ole uintiin tehty. Ja sitäpaitti vesi siinä kylmenee päivä päivältä. Ei siinä 30min kauempaa pysty olemaan. Noh, otetaan sitten pohjakosketus uinnissa kunnolla ja aloitetaan väkevä uintikuuri sitten Suomessa. Uin sen sijaan sitten sen 30min kotialtaassa ja sillä sipuli. Tiistai sitten täysi lepi ja keskiviikkona 45min aamulenkki Luccassa. Tänään oli pakko käydä vähän ulkoiluttamassa jo pölyttynyttä Kerveloa. Tällä kertaa suuntasin tuonne Chiantin viinialueelle ja pörräilin sielä reilu 3h. Tuolla alueella muuten oli paljon kippurasarvia liikenteessä. Enkä ihmettele: hyväkuntoiset baanat, ei juurikaan autoja ja maltillisia nousuja. Jouduin muutamasta fillariletkasta tuuttaamaan kostoksi ohi,sen verran naatiskellen pojat oli liikenteessä. Oli kyllä aivan mahtava kelikin, että pitkin hampain pakotin itseni takaisin ruotuun, eli kämpille.

Huomenna taitaa olla ohjelmassa Siennassa käynti puoliltapäivin ja aamu kun on lupailtu vähän sadetta, taidan lipsutella pari tuntia juoksua tuohon aamuvoimisteluksi.

Ei kommentteja: