maanantai 8. lokakuuta 2012

Cinghiale

Viikko meni taas niin, että heilahti. Jalat sain kyllä ainakin juoksussa jo sellaiseen soseeseen, että pieni kevennys on paikallaan. Mikä sopii muuhunkin ohjelmaan varsin hyvin. Katotaan nyt sitten minkälainen fiilis on loppuviikosta, kun kinnostaisi muutama mielenkiintoinen reitti käydä fillaroimassa.

Viikonloppuisin täällä muuten alkaa aina melkoinen villisika-ralli. Aamuisilla fillarilenkeille vastaan tulee aina jossain kohtaa sellainen parinkymmenen auton jeeppi-kolonna aseistautuneita jannuja. Pojat suuntaavat nahkakompassinsa tuohon läheiseen pöpelikköön ja pian alkaa kuulua pauke. Ja se on sellaista sarjatulta, että olisi kiva joskus nähdä se villisika ja todeta millaiseksi seulaksi se on rei'itetty. Sekä myöskin luku äijistä ennen ja jälkeen metsään menon. Se on aika todennäköistä, että miestappioita tuossa räiskinässä suattaapi tulla.

Huomenaamusta aikaisin lähdetään Luccaan pariksi päiväksi, joten lepokortti käytetään siihen. Tänään yritän käydä vain tutustumassa paikalliseen uimalaan, käsittääkseni siis ulkoilma-sellainen, mutta saas nähdä. Täällä kun ei kaikki aina mene kerrasta tuubiin.

Viikko 40

Ma Pyörä 2h, kevyt
Ti Pyörä 2h35, raskas mäkinen
Ke ap Pyörä 2h + Juoksu 25min, vk (mukana 2x1km analla)
Ke ip Vetolaite 15min + Venyttely 15min
To ap Pyörä 2h, kevyt
To ip Uinti 15min + Venyttely 20min + Vetolaite 10min
Pe Juoksu 2h30, pitkis
La ap Uinti 45min, tekniikka & kevyttä
La ip Juoksu 1h, vk
Su Pyörä 3h, pk + Venyttely 20min

Yhteensä 17h40

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on tuijoteltu tota kuvaa jo aika pitkään, eikä mitään kuvausryhmää ole kyllä ilmestynyt.

Taidan soittaa Sielläpain asuvalle villisikametsästäjä-pikkuserkulleni Luigille, jos Kerveloa alkaa näkyilemään niin voi vedellä jo liikuvia taakse.

:-)
j
ps. täällä ei ole tullut vettä vielä tänään, ehkä eka päivä kolmeen viikkoon...

kaapo kirjoitti...

Ilmankos joku paikallinen haulikkomies tuossa yritti vastaantullessaan osoitella. Heitin kahvakuulalla ja hiljeni.