tiistai 23. lokakuuta 2012

Jalat soseessa, part 2

Viimeistä viikkoa viedään ja koti-ikävästä ei tietoakaan. Viime viikon loppu erityisesti tuli mankeloitua ihan riittävästi ja se on kyllä alkuviikosta tuntunut kintereissä. Eilen oli pohkeet soseessa ja juoksinkin vain 1,5 tuntia keveesti tasamaalla. Tänään taas oli reidet tulessa ja jätin fillarin vain kahteen tuntiin tasamaalla sekin. Loppulenkistä otin muutamia lyhyitä spurtteja ja heti alkoi varsinkin etureidet huutaa hoosiannaa. Pitääpä ottaa loppuloma kuulostellen noiden määrien suhteen.

Eilen käytiin viinitiloilla ja tuolla Chiantin ytimessä pyörimässä koko perheen voimin koko päivän ajan. Sieltä tuo kuvakin on. On aika leppoisaa touhua tuo viininmaistelu, viinikylissä lompsiminen ja maisemien ihailu. Tarttui sieltä muutama pullo Chianti Classicoakin hanskaan. Kieputettiin Siennasta tuonne Castilla in Chiantiin, jossa syötiin myös lounas ja Gelatot päälle totta kai. Ei ole kyllä italialaisen jäätelön voittanutta, mutta onkos tuo ihme, kun tekevät ne tuoreista marjoista ja raaka-aineesta, eikä mitenkään teollisesti.

Jirille väliaikatietona, että ähäskutti, eivät osuneet minuun, vaikka varmasti siellä ehdit jo hihitellä: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012102216233956_ul.shtml
Uskomattomia janttereita, ei voi muuta sanoa. Juuri tuon takia olen pysytellyt asfaltilla, vaikka maastopyöräkin olisi täällä käytössä.

Viikko 42

Ma Juoksu 2h, pitkis
Ti Lepo
Ke ap Juoksu 1h, kevyt
Ke ip Juoksu 45min, reipas, mukana muutama mäkiveto
To ap Pyörä 3h30, pitkis
To ip Venyttely + Vetolaite 30min
Pe ap Pyörä 2h45, mäkinen
Pe ip Venyttely 20min
La ap Juoksu 1h30, kevyt
La ip Juoksu 50min, vk
Su ap Pyörä 3h, pitkis, tasamaa
Su ip Uinti 30min + Venyttely & Vetolaite 20min

Yhteensä 17h

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No perkele, täytyy soittaa Luigille että pistää tähtäintä pari napsua oikeaan suuntaan...

Mikäli haravaoinnilta ja talvirenkaiden vaihdolta kerkiän, tana.

;-)
J