lauantai 13. lokakuuta 2012

Its Hawaii time!

Tänään on vihdoin kauden kovin kisa ovella, eli Hawaiin Ironman Kailua Konalla. Itsellä Kona-kiima alkaa jo äityä sietämättömäksi enkä voisi olla enempää valmis illan ja yön penkkiurheiluun. Luvassa on tällä kertaa todella tasaväkinen vääntö sekä miehissä ja naisissa, joten onkin paikallaan omien ennakkosuosikkieni (ei välttämättä suosikkieni) lista ainakin kolmen kärjen osalta.


Miehet

Vaikka Aleksanteri näyttää taas paperilla vahvimmalta, jotenkin on sellainen orastava kutina tuolla alapäässä, että tänä vuonne se ei tätä vie. Raelertti ei oo ollut kauhean vakuuttava ja vähän epäonninenkin (naamapannut Frankussa), joten nyt taitaa olla just sopivasti hampaankolossa Konaa varten. Kienle sekoittaa pakkaa varmasti vahvalla ajollaan ja Macca pyrkii varmasti veljeilemään taas tämän kaverin kanssa, mutta kummankaan jannun perse ei kestä maaliin asti. Maccalla suattaa juoksuvauhti olla lyhyempien matkojen fokuksen takia yllättävän kovassa tikissä. Tekisi mieli ottaa jokeriksi ekakertalaisen Hawaiilla, eli Jordan Rapp, voitti tänä vuonna sekä IM Texasin, että IM New York Cityn. Mutta ei sittenkään. Rasmukselle toivoisi menestystä ja Timo Bracht Enveillä podiumilla olisi hieno juttu, mutta ei vaan usko riitä näihin.

1. Andy Raelert
2. Craig Alexander
3. The Macca

Naiset

Tää on vieläkin tasaisempi nippu. Perstuntuma on se, että Cervelolla tää viedään (Steffen, Rakel ”Liekki” Joyce, Ellis). Saas nähdä onko Carfrae saanut munamankeliinsa mitään parannusta viime vuosista, kun siihen on ainakin panostettu, juoksuhan onkin jo priimaa. Leanda Cave on ollut tänä vuonna jäätävässä tikissä, erityisesti puolikkailla (voitti mm. MM-kultaa), mutta ihan niin kova jätkä hän ei ole, että voisi veistellä tuplat tänävuonna. Pallilla kuitenkin. Rakel Liekki on myös kova, mutta sairastellut tällä viikolla ja juoksu ei riitä. Perseen alla on P5, joten fillaribaanalla kyyti piisaa, ei siinä tarvii olla edes iskussa noilla kalustoilla ;)

1. Caroline Steffen
2. Mirinda Carfrae
3. Leanda Cave

Eilen aamulla tuo ennustettu vesisade äityi sen verran kovaksi, että käänsin aamulla kermaisen perseeni kohti sateen rapistelemaa ikkunaa ja jatkoin uniani. Päivä hiippailtiinkin Siennassa ja tykkäsin kyllä kovasti. Kaupunki on rakennettu seitsemälle kukkulalle, niin kuin Rooma, joten korkeuseroja riittää. Illalla sitten kun tultiin takaisin, ehdin juuri ja juuri riipaista 5km punaisella, verroineen. Täytyy kyllä sanoa, että on sitten jonkinmoinen savotta edessä, jos meinaa päästä ensi kesän kynnyksellä alle 19min, jonka löin vittuillakseni tavoitteeksi. Sykejumia ei ollut havaittavissa ja jalatkin tuntuivat suht freeseiltä kevyen alkuviikon ansiosta, mutta ne kintut ei vaan nyt liiku kovinkaan nopeasti. Varmasti isoja osasyyllisiä on tämä mulle kohtalaisen korkea fillarimäärän mättö täällä ja vielä kaupan päälle reippaiden mäkien reipas määräjyystö. No, selitykset sikseen ja kostohenki päälle. Seuraava kellotus Teivocupissa 17.11, jos nyt ei mitään ihmeellistä menoa satu tai pääkallokeli.

Aamusella kävin vielä ottamassa kolmen tunnin annoksen Cerveloa tämän illan kisaa fiilistellen. Vielä huomenna ja maanantaina jonkinlaiset määrämätöt, sitten taas pari päivää kevyempää, kun mennään pariksi yöksi Firenzeen ihmettelemään. Tsemppiä myös suomalaisille Big Islandille, eli Hurula, Inkinen ja Mäkeläinen. Attaaaaaack!: http://www.youtube.com/watch?v=olILVp-J7Y8 
 

Ei kommentteja: