sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Viikko 6 - Ja sama ralli jatkuu

Toinen hyvä treeniviikko putkeen nostaa kysymyksen ei kahta ilman kolmatta? Sen verran freesi ja energinen on olo kahden kovemman treeniviikon jälkeen, että ensi viikon palauttava viikko vaihtui suunnitelmissa ihan kunnon treeniviikkoon.

Vaikka tämän viikon treenimäärä (12h15) ei mikään järjetön ole, hyvä fiilis nousee siitä, että eteenpäin on menty jokapuolella ja muutaman tosi hyvän treenin sain veivattua viikon aikana.

Uinnissa mentiin taas hiukan eteenpäin ja tein muutaman uuden oivalluksen käsivetoon liittyen, nimittäin etukäden parempi liu'utus, venytys pidempään ja aavistuksen parempi kierto ylävartalosta kyljelle. Toinen juttu, parempi ja pidempi lopputyöntö, erityisesti vasemmalla kädellä lapioitaessa. Näihin liittyen muutama hyvä täsmä-drilli tuli otettua haltuun. Vauhti alkaa kestää pidempään nyt myös lättäreillä, kunhan ei ala hosumaan, vaan malttaa pitää vedot pitkinä, rauhallisina ja vahvoina.

Fillarissa pitkis vaihtui juoksuun tällä viikolla, mutta sen sijaan tuli poljettua vähän lyhyempiä pätkiä, sekä eilen vajaan puolen tunnin laktaattitesti trainerilla. Tuloksista kirjoittelen sitten kun saan ne, mutta skaala oli 120W/123 syke/1.5 laktaatti --> 295W/182/11.2, joten jo tämän perusteella sain nyt puskettua n. 50W enemmän kuin joulukuun lopulla. Edelleenkin jalat loppuivat ensimmäisenä, joten vaikka kehitystä on tapahtunut, samaa polkua jatketaan, että saadaan pyöräilijän lihakset ja pullonkaula jonnekin muualle.

Juoksussa aika paljon mattojuoksua ja yksi vk-lenkkikin matolla, sekä tänään 3h lenkki ulkona pöperökelissä. Juoksu tuntuu kyllä hyvältä, joten ei siinäkään varmasti takapakkia ole tullut, mutta paha näistä tämän viikon lenkeistä muuta on sanoa.

Ensi viikolla sama ralli päällä, kun kerta sujuu ja kokeillaan taas tehdä muutama testi loppuviikosta.

Viikko 6 - Toteutunut

Ma Uinti 1h15, tekniikka ja kestävyys
Ti ap Juoksu 30min, kevyt
Ti ip Lepo, suunnittelematon
Ke ap Uinti 1h, kevyt
Ke Pyörä 30min + Juoksu 1h20, vk (2-3min vetoja matolla)
To Pyörä 1h30min + Juoksu 15min
Pe ap Juoksu 30min, kevyt
Pe ip Uinti 50min
La ap Uinti 1h, kestävyys
La p Pyörä 30min, kova (laktattitesti)
Su Juoksu 3h, pitkis

Yhteensä 12h15

Viikko 7 - Suunnitelma

Ma Uinti 1h20
Ti ap Juoksu 30min
Ti Pyörä (spinning) 2h
Ke ap Uinti 1h
Ke Pyörä 30min + Juoksu 1h30, vetoja
To Lihaskuntopiiri 30min + 45min pyörä
Pe Uinti 1h
La ap Uinti 1h20, kestävyys (mukana 1km märkäpukutesti?)
La p Juoksu 1h, vk
Su Juoksu 3h, pitkis

Yhteensä 14h

Ei kommentteja: