lauantai 18. helmikuuta 2012

Testiuintia

Ihan mukavasti on tämänkin viikon treenit menneet, erityisesti jalkaosasto tuntuu nyt olevan hyvässä lyönnissä. Syykin löytyy helposti. Ensin tiistai-keskiviikko vähän rankemmat 2h treenit sekä trainerilla, että juoksumatolla, torstaina sitten 2h hieronta ja lepoa päälle. Tuloksena jalat, joilla olisi voinut tänään juosta kuuhun.

Päivällä oli toki ohjelmassa ensin uintia ja tarkoituksena koettaa pitkästä aikaa survoa märkäpuku päälle ja kellottaa 1km, jota sitten aletaan kevään mittaan parantaa. Uitiin porrastetusti Tapsan ja Peten kanssa Kalevassa ja lähdin taas alussa aivan liian kovaa uintikuntooni nähden. Ensimmäinen 100m 1.33 ja seuraavat kaksi taisi mennä nekin alle 1.40, mutta sitten alkoikin matka painamaan. 500m kohdalla tuntui, että paistun puvun sisälle ja muutenkin tuli väsy. Erityisesti loppuveto alkoi jäämään vajaaksi ja kurkotus eteen yhtälailla vajaa. Ja hapenotossa korisin jo lähes selällään kuin kala kuivalla maalla. Viimeiset 500m uin suurin piirtein 1.50/100m vauhtia. Loppuaika 17.52, joka siis uitiin 50m radalla, tyydyttää, mutta jätti mukavasti hampaankoloon surkealla vauhdinjaollaan. En ole muistaakseni märkkärillä uinut ikinä pitkässä altaassa alle 20min, joten eteenpäin on menty. Uskon kyllä, että kevään aikana tuosta tippuu vielä minuutti pois. Kuvaan otin Tapsan kunniaksi Helixin, koska Tapsa lapioi 16.30 pintaan. Tapsan uinti on jiirissä ja siitä puuttuu Annalan kankeus ja turha räpiköinti & hätäily.

Perään juostiin vielä Tapsan kanssa 2h kevyellä kaasulla ja siinä sai kyllä pidätellä, menohalut kun näin kepeillä jaloilla on kovat. Tällaiset kapulat kun olis aina alla, niin ei jäisi homma ainakaan siitä kiinni. Huomenna sitten taas pidempi uinti ja parvekepyöräilyä. Sitten voisikin ottaa vähän kevyemmän vaiheen treenissä ja palautua kunnolla tästä kolmiviikkoisesta.

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Mitähän mun kuulas taas on liikkunut? Hidashan tuo on kuin perkele! Mummotkin menee vesijuoksulla ohi. Huomenna alkaa uintitreeni ja sääliä ei ruholle anneta!