maanantai 30. huhtikuuta 2012

Wappu-uinnilla

Eilinen päivä ja aamukin oli päällä sellainen myllerrys vatsassa, että aloin jo epäillä perioodien alkamista, sekä tietty aprikoin tuleeko tämän päivän uintitreenistä yhtään mitään. Päivän mittaan möyrintä alkoi kuitenkin sen verran helpottaa, että läksin Kalevaan.

Tänään oli ohjelmassa vähän lyhyempiä siivuja, pääosin. Alle kuitenkin normaalit tekniikkaosiot ja lämmittelyt. Pääsettinä alkuun 10x50m pulliksella, 15s palautuksella ja nämä menivätkin suht helposti 45s:iin. Ja pystyin jopa noin kolmasosan hapetuksista tekemään vasemmalta. Perään sitten lätpul (vihreä) 5x50m ja ne menikin jo 40s:iin keskimäärin. Pikkasen alkoi näissä jo huohotusta olemaan mukana. Tämän väsyttelyn jälkeen pitkälle radalle 300m matkavauhtia ja tämä olikin sitten hidasta kuin perkele, ajan sai tsekata allakasta. Loppuun vielä 200m lätpul lyhyemmällä radalla ja tämä meni taas okei 3.00. Ilman pullista uinti on nyt kuitenkin pienoinen murheenkryyni ja uinti kyllä tuntuukin raskaalta, hitaalta ja voimiavievältä. Muut sarjat kuitenkin ihan ok. Tunti riitti tänään tätä juhlaa.

Hallilla lapioivat samaan aikaan myös kuvan eestiläinen, johon törmäsin IM Austriassa viime vuonna ja Jamo. Vähän turhan vaivattomalta poikien uinti näytti, notta on tässä vielä vähän tekemistä.

Vähissä on mun simat tänä vappuna, alkoon meni tänä vuonna hulppeat nolla euroa. Säälittäväähän tämä on, en kiistä. Hauskaa wappua, kaikesta huolimatta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei se kahden päivän rairai ollut myöskään kovin hyvä idea...

:-)
j

kaapo kirjoitti...

No en tiiä, nyt just tuntuu siltä, että parin päivän rännillä tää homma vois muuttua sopivasti rennommaksi ;)