sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikot 14 ja 15 - Viimeinen määräkuuri

Vajaa parin viikon määräkuuri saatiin suht hyvin pakettiin, josta ekalle viikolle summautui 17.5h ja jälkimmäinen 12h (vkonloppu oli ihan jotain muuta kuin riatlonia). Aloitin vajaan viikon kevyemmän jakson jo viikkojaksotuksesta poiketen perjantaina ja ensi viikon torstaista eteenpäin olisi tarkoitus taas painaa kaasua ja ottaa vähän vielä enemmän tehoja mukaan. Määrät saattaa aavistuksen tipahtaa, mutta tärkeämpää on tehdä avaintreenit freesinä ja riittävän kovina.

Uintia tuli saldoksi vain 3 kumpanakin viikkona ja pääpaino olikin jaloissa ja erityisesti juoksussa. Uinti on kuitenkin ihan perushyvää ollut ja erityisesti lättäreillä ja pulliksella vauhti alkaa olla jo ihan mukavaa. Luulisin, että löysin vihdoin oikean tunteen millä saada keskiruhoa puristeltua niin, että vartalo pysyy enempi plaanissa ja kintut ei raavi pohjia. Tätä nyt pitää vähän reenata noissa kellumisharjoituksissa ja sitten siirtää normiuintiin mukaan. Ilman apuvälineillä uintia on ollut vähemmän ja sen kyllä heti huomaa ja uinti on aikas raskasta. Tätä tulee nyt lisää ja korjataan formia tuotakin kautta.

Pyörää tuli tehtyä ekalla viikolla kohtuu paljon ja erityisesti yhdistelmätreenien muodossa. Ulkofillarointia en kuitenkaan vielä päässyt aloittamaan, mutta kyllä se on nyt päivistä kiinni, että sekin tulee korkattua.

Juoksua tuli aikalailla tehopainotteisesti mukaan, niin yhdistelmissä kuin erillisinä vetotreeneinäkin. Vedot on olleet vielä maltillisia, paitsi Lukonmäen mäkivetoilu, mikä ahisti jo ihan kunnolla. Jalat oli pariin otteeseen kyllä ihan soseessa näistä kuvioista, mutta parin päivän palauttelulla homma taas alkoi toimimaan.

Seuraava viikko menee alkuun palautellessa ja sitten aletaan taas torstaista eteenpäin lyömään pökköä pesään.

Viikko 14 - Toteutunut

Ma Uinti 1h30, kestävyys
Ti ap Juoksu 30min, kevyt
Ti ip Pyörä 1h50, pk
Ke ap Uinti 1h
Ke ip Juoksu 1h35, vk
To Yhdistelmä 2h30
Pe Yhdistelmä 3h + vetokumit 15min
La ap Uinti 1h30, kestävyys
La ip Pyörä 45min, kevyt
Su Yhdistelmä 3h + vetokumit 15min

Yhteensä 17h30

Viikko 15 - Toteutunut

Ma Juoksu 2h50, pitkis
Ti ap Lihaskuntopiiri 35min + Pyörä 15min
Ti ip Hieronta + Uinti 1h, kevyt
Ke Juoksu 1h10, vk (mäki) + Pyörä 30min
To Uinti 1h, nopeus + Juoksu 1h, voima
Pe ap Lihaskuntopiiri 45min + Pyörä 15min
Pe ip Uinti 1h, kevyt
La Pyörä 1h35, pk
Su Lepo (Kanuuna)

Yhteensä 12h

Viikko 16 - Suunnitelma

Ma Uinti 1h30, kestävyys
Ti Pyörä 1h40, pk
Ke Uinti 1h, kevyt, tekniikka
To Uinti 1h + Juoksu 1h
Pe ap Lihaskuntopiiri 45min
Pe ip Uinti 1h, nopeus
La Uinti 1h30 + Juoksu 1h, vk
Su Pyörä 4h, pitkis

Yhteensä 14h30

Ei kommentteja: