keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Lukonmäki-Annala 5-0

Eilinen 1.5h hieronta veti ruhon sen verran veteläksi, että aamu-uinti lepakkovuorolla piti jättää väliin ja laittaa rahaa pankkiin.

Vielä aamusta pohkeet oli hiukan arat eilisen käsittelyn jäljiltä, mutta vertyivät päivän mittaan sen verran hyvin, että uskaltauduin Haaviston mukaan huudattamaan konetta ja hakemaan uusia ärsykkeitä Lukonmäkeen. Hiippailtiin siis iltasella paikalle, vartti verraa alle ja ei kun lähtötelineitä pystyyn. Ajatuksena siis juosta 6x noin 550m pätkä 10% nousuun ja hölkäten aina takaisin. "Kirveskin" oli ajautunut treenaamaan samaan mäkeen ja veteli vähän lyhyempiä vetoja, mutta tuplavauhdilla. Ajatteli varmaan, että mikähän stalkkeri toi on, kun jokapaikassa tulee vastaan. Jo ensimmäinen veto paljasti, että tämä ei tule olemaan kivaa. Ekassa loppusykkeet jäi anaerobiselle tasolle, mutta puuskutus oli jo melkoinen. Tarkoituksena oli myös kiihdyttää vauhtia vetovedolta hiukan ja ensimmäisen kolmen vedon aikana se onnistuikin. Sitten alkoikin olemaan jo sykkeet, habitus ja jalkojen tärinä sitä luokkaa, että oli pakko antaa muutama sekunti siimaa 4. ja 5. vedolle. Näiden kahden viimeisen vedon aikana sitten tapahtuikin jo väistämätön, eli Haavisto pakeni horisonttiin jonkusen sekunnin päähän. Eli kauanhan mä pysyinkin herran edellä vetotreeneissä, yhden Pirkkahallin treenin verran. Sovittiin yhdessä, että kuudetta ei muuten vedetä, oli sen verran kauan kaksinkerroin huohotusta Lukonmäen päällä. Kyllä täytyy vaan todeta, että onpa paska voimataso kintuissa, kun tuollaiseen pikku nousuun jo kyykkää. Meikäläistä ei ole kyllä luotu mäkijuoksuun.

Päälle vielä ensin reilu loppuverra juosten, mutta sen verran jalat tärisi vielä kotonakin, että oli pakko ottaa vielä kevyttä pyörittelyä trainerilla 30min. Josko näillä plus jääkaapin imuroinnilla saisi itsensä palauteltua edes suurinpiirtein uintikuntoon huomenaamuksi.

2 kommenttia:

pjh kirjoitti...

Vai vielä sitten lähdit polkemaan juoksun jälkeen vaikka vedimme niin reilun loppuverkan...

Kiitos treenistä! Jalat ovat olleet koko illan aika käytetyn tuntuiset, mutta kipuja ei ole. Katsotaan sitten huomenna miltä tuntuu. Tuo treeni pitää joka tapauksessa ottaa ensi viikolla uusiksi.

En ole kovin monta kertaa Lukonmäessä aiempina vuosina käynyt, mutta ei tuo vetosarja ihan paska ollut niihin aíempiin verrattuna. Hyvää keskitasoa, paitsi vetojen määrä oli aika säälittävä. Sanoisin kuitenkin, että olet parhaassa juoksukunnossa mitä minä olen ikinä nähnyt. Nyt vain kisaa ja enkkoja! Pyynikkijuoksusta voisi aloittaa...

kaapo kirjoitti...

Jepjep, pitäis oppia levitoimaan ensin, niin voisin Pyynikkijuoksua harkita. Sen verran tuoreessa muistissa tuo treeni on, etten ala ainakaan ihan heti uhoamaan.