tiistai 27. marraskuuta 2012

15x100

Loppuvuoden aikana olisi tarkoitus tehdä monenlaisia testejä, notta saisi vielä paremman kuvan missä mennään ja varsinkin missä osa-alueilla pitäisi erityisesti tehdä duunia. Tarkoitus siis saada lisää työkaluja siihen, että tulisi reenattua järkevästi, toki hauskuutta ja hyvää fiilistä unohtamatta.

Eilen oli yksi tällainen testi, kun ohjelmassa oli 15x100m mahdollisimman hyvällä keskiarvolla ja 15s palautuksella, 25m radalla, ilman apuvälineitä. Taas tuli ensimmäinen satanen rynnättyä, mutta kohtuullisen hyvin sain pidettyä tuon jälkeen sataset viiden sekunnin toleranssissa. Loppu oli kyllä aikas raskasta ja hapottavaa, parin viimeisen vedon jälkeen ei ollut laatta kaukana. Aika hyvin tuli taas kaikki tekniikkavirheet näkyviin mitä enemmän ruho väsyi. Oma fiilis on, että erityisesti vasen käsiveto alkaa luistaa väsyneenä läpi, mutta jostain syystä taas uinti alkaa vetämään väsyneenä oikealle, mikä taas ei ihan tue tätä teoriaa. Eikös se pitäisi silloin vetää vasemmalle? Tarkoitus olisi tehdä sama testi myös lätpullina ja näiden kautta sitten saisi karkean käsityksen aerobisesta ja anaerobisesta vauhdista per 100m ja sitä kautta myös osaisi vielä paremmin treenata oikeilla vauhdeilla. Maanantain lepakkovuorot on kyllä muutenkin mukavia reenejä, kun koko dream team on yleensä paikalla ja Mr Nässykin ilahdutti meitä läsnäolollaan. Läppä lentää ja juttujen taso on yleisesti ottaen pohjamudissa.

Tänään ilmoittauduin muuten Joroisille Finntriathloniin puolimatkalle. Se olis sitten Pojat 40v sarjana ja näyttihän siellä mun ikäisiä listalla olevan jo pilvin pimein.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katohan vanhaa miestä.

Sulla on niin kauhea draivi päällä että aloin jo ihan vapisemaan mutta ollaankin sitten eri sarjoissa;-)

Näkymisiin, J

kaapo kirjoitti...

Tsei, se sun vapinas tuntui lauantaina tänne asti. Samassa paketissa tuli myös laimea Lasolin haju. Osaatko selittää?

Joo, vuodeksi pääsen sua ylempään sarjaan pakoon ja vastushan on ihan naurettavaa tasoa täällä ikämiehissä Hartosesta lähtien ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan suunniteltua... Veri alkaa olla kovan kestävyyskuurin seurauksena jo niin paksua, että pakko ohentaa välillä.

Voitettavissa se Hartsakin on, kuten kaikki muutkin;-)

Kävin muuten Pirkkiksellä eilen muissa merkeissä ja näytti olevan mondot kääritty jo lattialle...Ootko aatellut ryhtyä isännöimään Pirkkis-treenirinkiä tälle talvelle?

kaapo kirjoitti...

Joo, ihan totta, pitää vaan hommata tarpeeksi iso perämoottori ja ja motorisoitu Roottori ;)

Kuulemma 4.12 lähtien pääsee. En ajatellut mitenkään ihmeemmin alkaa keräilemään porukoita kasaan, mutta koetan sut pitää luupissa, kun ollaan muutaman tallikaverin kanssa aikeissa mennä. Esim. itsenäisyyspäivän aamupäivä näyttäis mahdolliselta, vai taidat istua koko aamun kampaajalla paplarit päässä valmistautuen Saulin kyläilyyn?