sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Olkapäät nitisee ja jalkapöytä natisee

Uintivoittoista on ollut sävel tällä viikolla, mutta mahtui sinne jokunen juoksukin mukaan. Määrää tuli näköjään kasaan 13h45, mutta en mä nyt aikonut tässä kuussa niin kauhean tarkkaan nuita tunteja kytätä. Tulee mitä tulee.

Uinti alkoi pikkuhiljaa mennä siihen uomaan mihin se viime keväänä jäi ennen nokkavaivoja. Eli ei häävisen kuntoon, mutta kuitenkin pysyn Gyntterin peesissä, joka ei vielä viime viikolla onnistunut. Tai sitten Gyntteri on taantunut. Vähän tarkemmin nyt kuitenkin osaan sanoa, mistä voisi vauhtia taikoa lisää uintiin: 1. Käsiveto menee läpi, eli kyynärpää luistaa eikä pysy vedossa paikallaan. Erityisesti vasen luistaa. Juuso tämän spottasi sivusilmällä kun uiskenteli omaa treeniään viereisellä radalla. Ja tais siitä joku muukin mainita. 2. Lopputyöntö jää vajaaksi vasurilla. Tässä on osasyyllisenä myös vajaa vartalonkierto tuolle puolelle. 3. Jalat kyntää, eli uintiasento voisi olla parempikin. Jos nyt näihin kolmeen keskittyisi aluksi, niin kattellaan sitten kevväämmällä lisää. Kaksi päivää muuten meni palautellessa tuosta 5k uinnista, ennenkuin sai taas ihan kivutta käsivedon onnistumaan. Joten huomenna voisi taas lepakkovuorolla mättää huolella. Muutama oivallus ja ideakin on miten noita ongelmapesäkkeitä alkaa purkamaan.

Juoksu oli tällä viikolla hivenen nihkeempää. En osaa sanoa muuta syytä kuin sen, että tuli kohtuu hyvin väsytettyä ruhoa uinnissa ja määrätkin nousi kohtuu koviksi. TeivoCupin 5km testi kulki pikkasen alakanttiin eilen (20.06), siis verrattuna parin viikon takaiseen R5:een. Tosin, nyt ei ollut yhtään kevyttä päivää alla, vaan tämä tehtiin kovana treeninä ja lisäksi meni aamupalan syönti aikatauluissa vähän tiukille ja maha oli vielä turpeena starttiviivalla. Seliseliseli. Paska kunto, lienee oikea analyysi. Harmittaa vaan kun Tapin päänahka olisi ollut kerrankin löyhässä (19.34). Tuon löyhemmälle se ei tule, joten tarttee tehdä jotain tälle juoksulle, jos meinaa vielä nylkeä.

Viikko 46

Ma ip Lihaskuntopiiri 45min + Venyttely 15min
Ma i Uinti 1h20, kestävyys
Ti Juoksu 1h45, pk (kärryt) + vk
Ke ap Uinti 45min, kevyt
Ke ip Pyörä 55min, kevyt (trainer)
To ap Uinti 1h55, kestävyys
To ip Juoksu 50min, pk+4x100
Pe Uinti 40min, kevyt
La ap Juoksu 1h10, kova (TeivoCup) + Uinti 40min, kevyt
La ip Vetokumit+Venyttely 25min
Su Juoksu 2h20, pitkis (kärryt)

Yhteensä 13h45

Ei kommentteja: