sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Velttoilua

Tämä viikko piti olla reilusti kevennetty ja siitä tuli vieläkin keveempi. Treeniä naurettavat 6h ja mukana jopa 3 lonkkalepopäivää. Ja viinapirun hyytävään syleilyynkin ajauduin eilen.

Oikeastaan kaikki jonkinmoiset kunnolliset treenit tein altaassa ja siinä oli mukana 15x100m testi 15s palautuksilla sekä ilman apuvälineitä vielä hiukan ruho väsyneenä maanantaina, että pikkasen jo levänneenä lätpul perjantaina. 25m radalla ilman apuvälineitä keskiarvo oli 1.49 ja apuvälineillä 1.31. Tuosta lähdetään nyt sitten talven aikana parantamaan mahdollisimman paljon. Ihan ei ole vielä tuntumaa kuinka kovaa noi pitäisi keväällä mennä. Naturalina kun uin, niin ruho vaan väsyy jalkoja käyttäessä, että kokonaisväsy iskee kohtuu nopeesti ja uintiasento alkaa heiketä ja jalat sojottaa kohti pohjaa. Lisäksi veto (varsinkin vasuri) alkoi mennä lopussa jo ihan läpi ja kyynärpää ei pitänyt enää yhtään. Lätpullissa eniten alkoi prakaamaan myös tuo käsiveto, eli ei jaksanut lopussa enää pitää kulmaa kädessä ja veto tuli kyynärpää edellä läpi. Lisäksi vasurin loppuveto alkoi jäädä sellaisen 10cm vajaammaksi kuin oikea. Tulee myös sätkittyä turhaan pullisuinnissa jaloilla, vaikka niitä ei kuuluisi käyttää. Uin muuten strokemakerin vihreilla lätyillä, jotka taitaa olla pikkaisen keskikoon alapuolella. Keltaisilla en uskaltanut vielä kokeilla, kun loppuis voimat jo muutaman vedon jälkeen.

Ensi viikolla sitten hiukan normaalia enempi määrää koneeseen,kun on ylimääräinen treenipäiväkin järjestetty. Pirkkahallikin olisi ajatuksissa korkata.

Ei kommentteja: