maanantai 5. marraskuuta 2012

Keveetä ja uintia

Viime viikko meni palautellessa määräkuurista, totutellessa taas uintiin ja ihmetellessä miten tähän arkeen saa taas urheilut soviteltua. Tarkoitus oli aloittaa lisäämään määrää jo viikonlopun aikana, mutta muut menot torpedoivat nuo suunnitelmat ihan kivasti, joten siirsin lauantain lyhyen vk-juoksun sunnuntai-iltaan ja pitkiksen tiistaille.

Maanantaina hankittiin myös kuvassa olevat juoksukärryt perheeseen. Tottelevat nimeä Bumbleride ja yhden testijuoksun perusteella rullaavat mukavasti eteenpäin ja tyttökin tuntuu kyydissä tyytyväiseltä. Varsinaisestihan nämä eivät ole juoksukärryt ihan termiltään, mutta Anskun suositusten perusteella nämä tuli hankittua ja hyväksi havaittua. Juoksuvauhti tippuu vain n. 30s/km, joten kyllä tuota voi ihan juoksuksi vielä kutsua.

Tänään olikin sitten jo ensimmäinen vähän napakampi uinti porukalla, eli 1h20 uintisetti, jossa pääpaino kestävyydessä. Ja allehan oli tehty luonnollisesti tunti lihaskuntoa salilla. Kyllä alkoi pidempien vetojen lopussa huomaamaan uintikilsojen vähyyden viime aikoina ja ihan ei loppuun asti formi pysynyt kuosissa. Suattaapi olla, että olkapäät on huomenna hivenen arat.

Viikko 44

Ma Uinti 1h10
Ti Juoksu 50min + Venyttely 20min
Ke ap Uinti 50min, kevyt
Ke ip Juoksu 1h, R5
To Lihaskuntopiiri 45min + Venyttely 15min + Pyörä 30min
Pe Juoksu 30min (kärryt) + Uinti 50min
La ap Uinti 1h
La ip Vetolaite & Venyttely 30min
Su Juoksu 1h, vk

Yhteensä 9h30

Ei kommentteja: