torstai 15. marraskuuta 2012

5k

Tänään oli taas olkapäät kireellä ja kovilla, kun hyökättiin 5km uintitreenin kimppuun Güntherin kanssa, Hervannan uljaalla uintistadionilla, eli bunkkerissa. Ajatushan oli, että Gynttis määrää vauhdin, joka oli sopimuksen mukaan luokkaa "lempeä" ja minä sitten liu'un peesissä vanavedessä. Pikkaisen oli epäilyksiä omasta jaksamisesta, kun en ollut aikaisemmin uinut 3.8km pidempää treeniä ja senkin kisoissa putkeen märkkiksellä muutamaan otteeseen.

Alkuun muutama sata metriä verraa ja sitten tekniikkaosio päälle, eli laahausta, ketsuppia, yhtä kättä ja sen sellaista. Kyl te tiiätte. Alkuverran jälkeen sitten pyramidin kimppuun, joka meni suurinpiirtein näin 8x50 reipasta 1min lähtö + 100 lättis + 200 lät + 300 lät + 400 lät + 500 lät + 600 pullis + 500 pul + 400 pul + 300 lättis&pullis + 200 lätpul + 100 lätpul + 4x50, jossa 25m kovaa. Näissä siis sellainen 10-20s palautus aina. Loppuun vielä 200m verraa, niin saatiin tuo 5km täyteen. Yllättävän hyvin sitä jaksoi roikkua, mutta olkapäät oli kyllä kokolailla kovilla viimeisissä lätpulleissa alkoi lihaskivut olla jo sitä luokkaa, ettei niitä kyllä ihan rennosti pystynyt enää paukuttelemaan. Gyntterin veto oli kyllä ällistyttävän tasaista, satasten vauhdit toki vaihtelivat vedosta ja välineistä riippuen, mutta vetojen sisällä lähes sekunnilleen sataset napsuivat paikoilleen. Ja vauhtikin oli kyllä "lempeä", mutta alkoi se matka silti syömään miestä pikkuhiljaa rotan lailla.

Myöhemmin vielä kävin tepastelemassa pimeessä illassa sellaisen 50min pk-juoksua ja loppuun 4x100m loivaan alamäkeen. Tuntui kyllä uinti ruhossa ja jaloissakin, ei ollut ihan lallattelua tuo. Huomenna vois vaikka vähän palautella ja lepäillä vaihteeksi, toki kevyt uinti jos ehtii.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvin noi olkapään lihakset näyttää ottavan treeniä vastaan, mitä tuosta kuvastasi kattelin...
J:-)