sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Rauhiksen vitonen

Eilen siis oli ohjelmassa R5-testilenkki, johon ei kovin korkeita odotuksia ollut etukäteen. Flunssailun jäljiltä oli tarkoitus juosta tasavauhtinen vk-treeni, mutta kyllä se vaan meni itsellä kuitenkin enempi-vähempi maksimin tavoitteluun. Ensimmäinen puolikas meni vielä kohtalaisesti 4min/km-vauhtia ja puolimatkassa tasan 10min. Paluumatka olikin sitten paluu arkeen ja juoksu vastatuuleen ja lievään ylämäkeen oli kuin täi tervassa. Viimeisellä kilsalla ei enää kiinnostanut puristaa kaikkea irti, kun juoksufiilis oli jo mennyt. Maaliin tulin ajassa 21.09, joka on sellaisen minuutin heikompi, mitä ajattelin muutama viikko sitten olevan 5km juoksussa mahdollisuuksien rajoissa.

Onhan tämä juoksukunto tämänkin perusteella säälittävän ja naurettavan rajamailla, joten eihän tässä ole kuin yksi suunta olemassa. Vielä kun Itä-Tampereen karpaasit kävivät juoksemassa ensin Teivocupin alle ja pistivät mua pataan tunnin päästä R5:lla, nöyryytys oli maksimaalinen.

Juoksin tähän perään vielä 13km rauhallista ja aloinkin olla pikkuhiljaa valmiina päätreeniin, eli Tampereen Juoksijoiden pikkujouluihin. Hauskaa oli, mutta homma pysyi kuitenkin sen verran tolkuissa, että tänään olisi illemmalla tarkoitus tehdä vielä lihaskuntotreeni ja ehkä pikkasen parvekepyöräilyä perään.

Ei kommentteja: