lauantai 27. marraskuuta 2010

Duathlonia pimeessä Pirkkahallissa

Olipa pitkästä aikaa hianoo vetäistä Pirkkahallin urheilupyhätössä kunnon duathlon-setti. Settiin kuului 90min fillaria trainerilla, perään 30min juoksua, jossa mausteena pari kierrosta kovempaa. Tästä takaisin fillarin selkään 60min ja taas 30min juoksua mausteineen. Mausteosuus meni hienosti 3:40 km-vauhtia Karran tasaisessa imussa. Loppuun vielä 10min verraa fillarilla ja treenin joutui lopettamaan valitettavasti 3h40min kohdalla. Näitä lisää, me like!

Kyllähän tämä Pirkkahalli omat parveketreenit voittaa sata-nolla, varsinkin kun on juttuporukkaa mukana reenaamassa. Näyttihän tuolla hiippailevan nippu juoksijoitakin vetotreeneissä, mutta nää sprintterithän häipyi takavasemmalle, kun meillä riatlonisteilla alkoi vasta petrooli palamaan.

Kotona safkat ja lätyt kermavaahtoineen naamariin ja sohvaperunaksi. Ei paha, ei missään nimessä paha.

4 kommenttia:

pjh kirjoitti...

Ihan kiva setti vaikka jäikin alle 4h ;-)
Täytyy yhtyä kommenttiin, että olipa hienoa päästä halliin!

harpatti kirjoitti...

Aika asiallista se on tuo teidänkin touhu. Oli tarkotus käydä ottamassa kuva siitä teidän setupista, mutta unohtu.
Ei tuossa hallissa muuta vikaa ole kuin tuo saaekelin kuiva ja huono ilma.

kaapo kirjoitti...

Säästä vaan Harpatti filmiä, kunnes meillä on setuppi pystyssä jossa videokamera kuvaa ajoasentoja ja laktaattimittarit mittaa happoja, kun veivataan 4h treeniä. Tätä vähän ideoitiin tänään. Pjh vetää kyllä järjetöntä settiä. Oikeus ja kohtuus on, että telakka kutsuis ;)

Teemu kirjoitti...

Täytyy yrittää seuraavan lähtöön raahata oma traineri hallin nurkkaan kans. Nyt vaan polttelee kaupin ja lempäälän hiihtobaanat suksien alla. Hyvä setti on kyllä vedetty.