torstai 28. huhtikuuta 2011

Torstain terävät

Alkuviikko on mennyt viime viikosta palautellessa ja muutama kevyempi fillarilenkki on tullut tehtyä. Yllättäen ja täysin pyytämättä, pikku levot heilauttivat fillarijalat ja vauhdit sellaiseen kuntoon, että kulku on aivan toiselta planeetalta verrattuna viime viikkoon. Ti ja ke pyörittelin alle aerobisen kynnyksen sykkeilla (135 keskarit) yli 33km/h vauhdit molempina päivinä.

Tänään sitten TRI-koulussa, tai nykyään se on T10, oli tiedossa 38km (alle 9km verraa) fillarisiivu 2min vuorovedoilla, joka olikin mukavaa menoa hienossa säässä. Pörrättiin Säijän suunnalla 4 hengen letkoissa ja tarkoitus pitää sykkeet IM-kisan tasolla, eli alle aerk. Muutamissa mäissä vähän paukkui yli, mutta kohtalaisen hyvin onnistui keskisykkeiden ollessa 138 ja vauhdit 35 km/h. Näytti olevan jotkut tempokisatkin tuolla Säijän suunnalla, kun vastaa humisi levykiekkoja melko nippu ja näyttihän tuo Signaturen Samukin siellä pyörivän.

Tähän perään vk-juoksu 5km, joka mulla meni vk2 alueelle tällä kertaa. Juoksu tuntui kyllä hyvältä, tosin vähän tuo fillari tuntui kintereissä. Vauhti oli alusta loppuun tasaista ja yllätyin positiivisesti kun katsoin kelloon lopussa. 4:15/km ja sykkeet 165, joka meni siis kuitenkin ilman puristusta. Ei paha.

Viimeisenä vielä kunnon uintitreenit tähän päälle, jossa uitiin tällä kertaa lähes koko ajan ohjelmaa ja hyvin vähän tekniikkaa. Uitiin eri vauhteja 25m, 50m ja 200m pätkissä. Mulla tosin tuntuu olevan vain yksi vauhti uinnissa. Kun yrittää lisätä vauhtia, niin mitään ei tapahdu vauhdille, mutta mies kyllä väsähtää. Jotenkin tuo paketti hajoaa heti kun yrittää tuupata lisää tehoja. Tätä tarvii yrittää jollain konstilla parantaa, kun vaan tietäis millä. Hiukan oli väsynyttä meno uinnissa muutenkin ja huomasi, että siihen alle on tullut jotain tehtyä.

Huomenna taas palautellaan ja lauantaina olisi tarkoitus tehdä pitkä fillari Nässyn kanssa, jos vaan ei räntää tulis niskaan. Ja sunnuntai taas sitten lepäillään. Tämä rytmitys kun toimi hiukan rankempana viime viikollakin niin miksi muuttamaan?

Ei kommentteja: