lauantai 16. huhtikuuta 2011

Märkäpuku-uintia ja Kaupin mäkiä

Tänään oli tarkoitus testata Speedon uutta Elite - märkäpukua, mutta kuriiri oli sujauttanut säkkiin väärän puvun ja oli tyytyminen uimaan Speedon Tri-Comp-mallilla. Koko (M) tuntui olevan kuivalla maalla passeli, mutta epäilin kelluttavuutta, kun 5mm sijaan strategisissa paikoissa oli paksuutta vain 2-4mm. Tämä tuntui myös uidessa. Liukukaan ei ollut ainakaan 2XU V:1:n luokkaa, vaikka kellotinkin 500m 9:05 (8:45 joku aika sitten 2XU:lla) perusuinnilla. Eniten kuitenkin otti kupoliin se, että olkapäistä puku tuntui tosi jäykältä, enkä saanut oikein kunnolla kättä ojennettua suoraan. Lisäksi ahistus puvun sisällä kävi kilsan uimisen jälkeen sietämättömäksi. Voihan olla, että tuo ahistus tuntui oudokseltaan, kun ei ole märkkiksellä kauheesti viime aikoina uinut. Enkä ole satavarma siitäkään tuliko pujotettua puku huolella niskaan.

Noh, jokatapauksessa kilsa riitti ja uinti oli kyllä aika nihkeää ja tunne raskas. Ei siis tullut tämän puvun kanssa kauppoja. Uin tähän perään kilsan pulliksella ja meno oli jo paljon parempaa, mutta hiukan tuntui tuo märkkiksen kanssa tappelu väsymyksenä. Väliin 50m selkää ja vielä viimeisenä kilsa pulliksella ja lättiksellä. Viimeinen setti oli selkeästi parasta uintia tähän mennessä, aika painui alle 19min perusuinnilla ja lättäreiden kanssa saan lihakset jo toimimaan vähän niin kuin uinnissa pitäisikin. Tämän kun saisi vielä siirrettyä uintiin ilman lättäreitä ja sitten märkäpukuuintiin.

Vähän safkaa huiviin, pientä elbailua ja muuta puuhastelua ja sitten testaamaan Kaupin polkujen juoksukunto. Ainoastaan kuntokolmonen vittumaisine mäkineen kunnossa, joten heilautin kolmesti tuon ympäri jo valmiiksi kipeillä pohkeilla. Mahtaa tulla taas huomisesta Pyynikkijuoksusta hauskaa väsyneellä ruholla ja jaloilla, kun ei tänäänkään nuo mäet kovin nätisti heilahtaneet. Nooh, takoitus jokatapauksessa tehdä kova juoksuharjoitus huomenna ja yrittää välttää totaalista kanttausta Pyynikin mäkiin. Ennusmerkit ei nyt kyllä kauheasti mairittele. Tähän nyt vaan palautukseen muutama karahvi viiniä ja juustoja, joten eiköhän se siitä.

Kuva oli muuten parin vuoden takaa TRI-porukan fillarileiriltä Malagasta TRI-hairahtumiseni alkumetreiltä.

Ei kommentteja: