maanantai 18. huhtikuuta 2011

Viikko 15 - Kilpailuun valmistava kausi liikkeelle

Noniin, Kilpailuun valmistava kausi saatiin liikkeelle ja ehdin jo saamaan ensimmäisen viikon loppuun jalkani sellaiseen perätilaan, ettei noilla kapuloilla tee juuri nyt mitään. Viikon alku meni vielä kohtuu kevyesti rytmitellen, mutta Pyynikkijuoksu ja sen ympärillä tapahtunut häröily mäkien kanssa, aiheutti varmaankin tämän perätilan tällä kertaa. Tarkoittaa siis sitä, että pari päivää pitäisi olla vähän enempi hissukseen.

Uinti sujui edelleen yhä paremmin viime viikolla. Maanantain 10x100 meni 1.50-1.52 ja 10-15s palautuksilla ilman kovaa puristusta. Lisäksi lauantaina lättäreillä meni tonni jo alle 19min perusuinnilla ja ilman peesiä. Märkäpuku-uinti meni sen sijaan persiilleen ja puku on edelleen täysin auki. Tuli myös muistutus siitä, että märkäpuku-uinti on kuitenkin vähän erilaista ja tarvii huomioida treeneissä.

Juoksussa pk-juoksu sujuu mainiosti ja ollaan selkeästi edellä aikataulusta tässä. 5min/km tuntuu tällä hetkellä tosi helpolta (tai, tuntui ainakin vielä alkuviikosta). Kovempi juoksu ei kuitenkaan tunnu lainkaan helpolta. Pitää yrittää ottaa edes ruskoja säännöllisesti taas ohjelmaan joka viikolle ja mahdollisesti pikkuhiljaa yksi kova juoksutreeni viikkoon.

Fillarissa tuli avattua maantikausi ja vauhdit oli ilahduttavasti 32km/h ekalla tunnin lenkillä sykkeiden madellessa alle aerobisen kynnyksen. Hiukan oli kuitenkin turhaa puristusta oudokseltaan ja meno ei ollut riittävän rentoa. Eiköhän tähän nyt kuitenkin tällä viikolla totu, kun homma lähtee todenteolla liikkeelle.

Tämä viikko onkin sitten astetta raaenpaa settiä, kun torstaina alkaa TRI-koulu 3h treenin merkeissä ja lauantaina olisi tarkoituksena vetäistä 6-7h spesiaaliharjoitus. Jos olen sunnuntaina hengissä, ajattelin vähän lepäillä.

Viikko 15

Ma Uinti 1h20, tekniikka, eri tehoalueet sis. 10x100
Ti ap Uinti 40min, tekniikka
Ti ip Pyöräily (trainer) 1h, sis. 6x90 + Juoksu 30min
Ke Juoksu 1h50, pitkis
To Lihaskuntopiiri 45min + Juoksu 45min
Pe ap Uinti 45min
Pe ip Pyöräily 1h, pk
La ap Uinti 1h20, 3x1000
La ip Juoksu 45min, mäkinen maasto
Su p Juoksu 1h15, Pyynikkijuoksu
Su ip Juoksu 45min, palauttava

Yhteensä 12h30

Ei kommentteja: