maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikko 23 - Kiekkorallia

Ihan hyvä treeniviikko, viimeinen ennen Frankkua, jossa voidaan puhua määrästä edes sivulauseessa. Mun mittakaavalla määrä tarkoittaa vajaa 14h ja siitäkin 6h Pirkassa. Viikon alku meni palautellessa edellisen viikon sunnuntain 4h IM-harjoituksesta. Tehollisestikin muutama hyvä setti tuli tehtyä: keskiviikon aerobisen kynnysvauhdin yhdistelmä ja perjantain anaerobisen kynnysvauhdin yhdistelmä. Päällimmäisenä ehkä kuitenkin mielessä uusien Envejen ajeluttaminen. En oo yhtäkään lenkkiä vielä alle 35 kmh ajellut, kun Envet tykkää, että niillä ajellaan kovaa.

Uintia ei ollut tällä viikolla yhtään kovaa, eikä myöskään kestävyyspuolella, vaan koetin hakea lyhyillä tekniikkapainotteisilla treeneillä formia ja rentoutta. En oikein osaa sanoa löytyikö sitä, ainakin uintiasento on edelleen huonossa hapessa. Tämä viikko mennäänkin avovesiuinti-teemalla, joten toivottavasti saan uintia haltuun tämän viikon aikana paremmin.

Fillaria tuli kasaan kolme hyvää treeniä: vajaa 2h IM-sykkeillä keskiviikkona 35.1 km/h, 15km tempo anaerobisella kynnyksellä perjantaina 38.7 km/h ja Pirkan Pyöräily (217km) vuorovetona 35.6 km/h. Aika raakaa lääkitystä tällaisille rimppakintuille, joten tämä viikko pitää palautella jalat ja huolella.

Juoksua ei ollut kuin pari kertaa, yksi tunnin pk-lenkki ja kaksi lyhyempää yhdistelmän osana, mutta juoksu tuntuu kyllä ihan hyvältä sekin ja vauhditkin alkaa napsahdella pikkuhiljaa kohdilleen.

Uinti siis tällä haavaa se murheenkryyni ja sitä olisi tällä viikolla tarkoitus ottaa haltuun. Muuten tämä viikko on speksattu todella kevyeksi, että saisi viime viikkojen rasitukset ravistettua pois ruhosta ja voisi aloittaa valmistelevat, terävemmät treenit. Sastamalan kapinat jää valitettavasti pois ohjelmasta, kun osui tyttären ristiäiset samalle päivälle ja mun olis kuulemma syytä olla paikalla.

Viikko 23 - Toteutunut

Ma Uinti 45min, kevyt
Ti Juoksu 1h, pk + ruskot
Ke Pyörä 1h50 + Juoksu 20min, IM-vauhdit
To Uinti 1h, 10x50 + 5x100 & tekniikkaa
Pe ap Uinti 45min, kevyt
Pe ip Pyörä 1h + Juoksu 30min
La Lepo
Su Pyörä 6h30, Pirkka

Yhteensä 13h40

Viikko 24 - Suunnitelma

Ma Uinti 45min
Ti Lepo
Ke Uinti 1h, avovesi
To ap Juoksu 30min, kevyt + ruskoja
To ip Uinti 45min, avovesi
Pe Yhdistelmä 2h, eri vauhteja
La Uinti 1h, avovesi
Su Pyörä 1h30, pk + ruskoja

Yhteensä 7h30

Ei kommentteja: