tiistai 26. kesäkuuta 2012

Amatöörien puuhastelua

Nyt on pinssille käyttöä. Tarkoitus oli nimittäin käydä tekemässä viimeistelyharjoitus SM-sprinttiin ens viikonloppuna, mutta eilen kun aloin hoitelemaan ilmoittautumista, huomasin, että oli menossa viimeinen ilmoittautumispäivä ja hinta oli pompsahtanut 130 eeroon. Vähän liikaa meikäläisen tarpeisiin, joten päätin jättää väliin. Oma mokahan tämä oli, ei tässä voi kun peiliin vilkuilla, mutta hyvin pikaisesti.

Toinen torveilu osuukin sitten jo pahemmin. Jokaisen tämän kevään avovesiuinnin jälkeen olen ihmetellyt pientä tukkoisuutta nokassa ja allergiaakin on tullut epäiltyä. Tästä huolimatta kävin la ja su uimassa Nässyssä ja Kaukiksessa. Tuloksena niin tukkoinen olo, että nyt onkin sitten avovesi pannassa ainakin toistaiseksi ja lekurilla käynti huomenna edessä, ettei homma ole karannut poskiontelotulehduksen puolelle. Joten, tää päivä meni totaalisesti levon puolelle ja loppuviikko on kysymysmerkki.

Sentään viimeinen avovesiuinti oli jovähän sinne päin, mutta kyllä laskin sen varaan, että tässä ehtisi vielä avovettä ja vauhteja reenailla ennen Frankkua. Maanantaina betonoin vielä tämän olotilani pidemmällä IM-harjoituksella, kun silloin ei ollut päässyt vielä kunnolla tukkoisuus niskaan. Joten, kyrsii taas ihan riittävästi.

Jos saan itseni tästä jonkinlaiseen kuosiin viikonloppuun mennessä, niin sunnuntaina olisi tarkoitus veistellä klo 12 Vihnuksella jonkinlainen varjo-SM-sprintti, mutta huteraltahan tuo pläni nyt tuntuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tätä dorkailua on liikkeellä, itse olin vähällä juosta polven sököksi ihan tässä pääkisakauden kynnyksellä.

Nyt iisisti, Frankku lähenee ja varmasti olet elämäsi kunnossa!
:-)
j