keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Lyhyitä, mutta teräviä

Viime viikon lonkkalevon jälkeen alkuviikosta on ollut ohjelmassa muutamia herätteleviä treenejä, josko tästä ruhosta löytyisi vielä muutama prosentti lisää potkua myös IM-vauhteihin hiukan intensiteettiä lisäämällä. Maanantai oli kohtuu kevyttä ja pyörittelin tunnin fillarilla, sekä illalla vielä altaaseen 45min kevyesti.

Tiistaiaamusta sitten 1h vk-juoksua seuraavanlaisella kaavalla: alkuverraa -> 3km kiihtyvä siten, että kilsan jälkeen aina nostin 10 pykälää sykkeitä -> 2x400m ja lopussa sykkeet yli anaerobisen -> 3x100m rennosti, mutta kovaa, kävelypalautukset -> loppuverra. Pikkasen oli juoksu nihkeää, mutta niin se pakkaa olla mulla aina aamusta, varsinkin vk-juoksu. Iltapäivällä kunnon hieronta ja illasta vielä Tesomajärveen räpiköimään. Uin nyt lyhyempiä (100-200m) pätkiä vaihtelevilla vauhdeilla. Taas kerran tuli todettua, että märkäpuvulla uidessa en saa kauheasti eroja vauhteihin vaikka yritän puskea kovemmilla tehoilla. Jää liuku hyödyntämättä ja menee hätäilyksi (kadenssi nousee, vauhti ei). Lisäksi muutamia tekniikkajuttuja ja ehkä kolme isointa virhettä märkäpuku-uinnissa, joita nyt pyritään kytkemään pois: 1. lisää liukua ja rauhallisuutta uintiin, 2. oikea käsi alkaa varsinkin väsyneenä ja kovemmassa vauhdissa koukkimaan ja 3. vasen käsiveto väsyneenä jää vajaaksi.

Tänään illasta pääsin kuin pääsinkin vielä fillaroimaan 1,5h, eli puoli tuntia pk:ta (= pirun kovaa) Leukun mäkeen, mäki ylös 5 kertaa aeroasennossa kohtuu tiukasti, lopussa syke 165 ja takaisin puoli tuntia vähän keveemmin. Lepo ja hieronta tuntui tehneen temppunsa, sillä jalat toimivat taas pirun hyvin tänään. Tai siltä ainakin tuntui.

Huominen taas vähän keveempää kellumista Nässyssä ja perjantaina jonkinmoinen rypäle.

Ei kommentteja: