tiistai 5. kesäkuuta 2012

Viikko 22 - Uinti kyntää

Tällä viikolla pääsi taas välillä vähän treenin makuun ja viime aikojen vähäisempi treenailu toi ainakin tullessaan sen, että jalat olivat freesissä kunnossa, mutta tuntuma uintiin todella huono. Kasaan sain 13h, vaikkei viikonlopun kelit ei olleetkaan ihan unelmat. Avoveteen pitäisi kyllä päästä kunnolla mahdollisimman pian. Lauantaina olisi tarkoitus taas kokeilla Tesomajärveä.

Uinti siis on ottanut takapakkia viime viikkoina ihan kiitettävästi. Erityisesti uintiasento on jotain aivan surkeaa tällä hetkellä, eli jalat raapii maata. Jos jollakulla on jotain kikkoja millä saa oikeita vatsa/selkälihasarsenaalia aktivoitua, että saa persettä pintaan ja jalkoja korkeammalle, niin olisin ikuisesti kiitollinen. Olen vähän niin kuin umpikujassa tällä haavaa. Tarvii nyt palata jokatapauksessa uinnissa perusasioiden äärelle, eli tekniikkaa ja lyhyitä siivuja, että saa uinnin edes jollain lailla kuosiin. Ja avovesiuinti on toinen mikä pitää saada käyntiin pian, kun se tuntui ainakin ensimmäisillä yrityksillä vähän oudolta.

Fillari tuntui tällä viikolla perusvahvalta ja mittaristokin näytti ihan hyvälle. Eli peruslenkkivauhti ja IM-vauhti näyttää ja tuntuu ihan hyvältä.

Juoksu tuntui pitkästä aikaa tosi hyvältä ja 5min/km-vauhti IM-matkalla tuntuu taas ihan mahdolliselta. Syykin taitaa löytyä puntarista, kun hokasin, että oli huomaamatta lähtenyt pari kiloa pois. Pitää vaan nyt tarkkailla, ettei tuo ravintopuoli jää liian vähäiselle tässä hektisessä arjessa.

Tämä viikko vielä vähän isommalla määrällä, lähinnä sunnuntain Pirkan pyöräilyn ansiosta ja sitten aloitetaan pikku hiljaa tiputtaa määriä ja lisätä 2-3 päivän välein terävempiä treenejä, jos saisi vielä muutaman pykälän kuntoa ylöspäin.

Viikko 22 - Toteutunut

Ma Uinti 40min, kevyt
Ti Pyörä 3h30, mäkinen pitkis
Ke Juoksu 1h50, puolipitkis ja lopussa 4km IM-vauhtia
To Uinti 1h30, kestävyys
Pe Lepo
La ap Uinti 1h20, kestävyys
La ip Juoksu 45min, vk
Su Yhdistelmä 3h40, IM vauhti (Uinti 15min + Pyörä 3h + Juoksu 25min)

Yhteensä 13h

Viikko 23 - Suunnitelma

Ma Uinti 45min, kevyt
Ti Juoksu 1h, pk + ruskot
Ke ap Uinti 45min, kevyt
Ke ip Pyörä 1h50 + Juoksu 20min
To Uinti 1h30 + Lihaskunto 30min
Pe Lepo
La Uinti 1h, avovesi
Su Pyörä 6h + juoksu 20min

Yhteensä 14h

Ei kommentteja: