perjantai 15. kesäkuuta 2012

Brick

Voimarinteen huomiset skabat jää siis itsellä väliin ja tein edes jonkinlaisen yhdistelmätreenin tänään lohdutukseksi. Ajatuksena 30min uinti + 1h10 fillari + 20min juoksu. Uinti 200m pätkissä ja loppuun jokunen 100m pätkä ja suoraan vaihtoon. Yritin vaihdella vauhteja ja huomasin kellon avulla, että vauhti ei kyllä juurikaan muuttunut, vaikka yritystä oli pelissä enemmän. Sellaisella matkavauhtifiiliksellä mentiin nuo kakssataset 1:50/100m vauhtia aikalailla tarkalleen kaikki (eka vähän kovempaa), mutta kun yritin tuupata lisää vauhtia, niin kaveri vaan väsyi ja aika oli sama. Alkoi pääosin sentään mennä suoraan tuo uinti ja ajoittain tuntui jopa hyvältä ja liukuvan jopa. Josko tää tästä ja huomenna jos ehtisi illemmalla jonkun avovesisetin veistellä.

Nopea vauhto ja pyörän selkään. Tuuppasin aerobisella kynnyksellä Säijän suuntaan puoli tuntia ja takaisin. Jalat tuntuivat nyt ekaa kertaa omilta Pirkan jälkeen. Nostin ylämäkiosuuksilla hiukan sykettä ja watteja, niin kuin tietty kisassakin, mutta ehkä hiukan normaalia enemmän. Jokatapauksessa mittari tykkäsi tästä pyörittelystä ja keskisykkeillä 141 meni 35.1 km/h.

Tesoman hallin pihassa välitön jalkautuminen lenkkareihin ja järven kiertoa 15min verran, sen verran kireeksi meni taas aikataulut. Kokeilin juosta vähän napakammin tuon pätkän, sellaisella kynnysten puolivälin (mulla 155-160) tehoilla. Alla Kwickyt, joilla ajattelin IM-kisassakin juosta, eli ei ihan kevyintä mahdollista kalustoa, mutta ravikengät kuitenkin. Kokeilin muuten piruuttani myös Skinsin kisa-asua tänään ja erityisesti juoksu tuntui noissa kyllä sairaan hyvältä. Ja fiilishän näissä hommissa on joskus tärkeämpää kuin uskoiskaan. Ihan kivasti tossu liikahti tänäänkin, tykkään kyllä juosta tuota Tesomäjärven kiertolenkistä; pehmeä, tasainen alusta ja ei kuitenkaan liian monotoninen. Datat tänään juoksussa 157 syke ja 4:12/km vauhti.

Tsemppiä vaan kaikille Voimarinteeseen huomenna! Osallistujalista näyttää siltä, että hyvät kapinat on tulossa.

Ei kommentteja: