perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kunto nousee levossa?

Näin väitetään, joten alkuviikko on lepuuteltu sitten huolella. Erityisesti jalkoja. Keskiviikkona kävin tunnin fillarin jälkeen kipaisemassa vajaa puoli tuntia ja kieltämättä kenkä tuntui kepeämmältä ja askel voimakkaammalta. Noh, katotaan jos sais sunnuntaina järjestettyä jonkinmoisen testivitosen, liikahtaako se sitten mihinkään.

Tänään käväisin kauhomassa vaihteeksi vähän pidempiä sarjoja Kalevassa. Alkuun normaalit verryttelyt ja tekniikkaa. Jostain syystä ruho ui tänään vielä syvemmällä kuin normaalisti. Jos ylimpäänsä mahdollista. Eli jalat on nyt jossain muualla missä pitäisi. Pääsettinä oli 4x400m, 30s palautus (natural, pullis, lätpul (vihreät lätyt) ja lätpul (keltaset). Eka setti oli jostain syystä vähän vetelää ja vaisua, varmasti roikkuvat jalat edesauttoi asiaa, joten se meni 7.12 (piti olla 7.00), toinen meni just siihen mihin pitikin, eli 6.59. Yleensä mulla on vähän vauhti hidastunut kun on lyöty pelkkä pullis alle, nyt päinvastoin. Seuraava setti menikin vähän liian haipakkaa 6.21 (piti olla 6.40). Lättäreillä uinti vaan sujuu nyt hyvin ja uinti on helppoa. Viimeinen setti meni täsmälleen samaan 6.21, johon se pitikin. Viimeisessä setissä alkoi kyllä lihaksista loppua käsky isommilla lapioilla, muuten ei tuntunut juurikaan pahalle, eikä mitenkään hapottanut.

Väsymys on kyllä muutenkin kaikonnut ruhosta ja alkaa olla kroppa valmis taas kovaan 2-viikkoiseen settiin. Huomenna vielä pakollinen lepo ja sunnuntaina kokeillaan vähän kovempaa vauhtia. Se onkin sitten palauttava viikko lusittu ja päästään taas asiaan.

Lisäys: Perkele, just huomasin, että 100 päivää Ironman-starttiin. Nyt alkaa reenaus!

2 kommenttia:

Lammikko kirjoitti...

Eiku testaamaan omaa voimatasoa:
http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/2012032615372214_tl.shtml

kaapo kirjoitti...

Jup-jup, Miksa, suattais jäähä tekemättä. Näillä ripakintuilla mitään kyykkyjä tehdä ...