perjantai 2. maaliskuuta 2012

Oho?

Tänään oli vähän kevyempää settiä vaihteeksi tiedossa, eli aamupäivästä kevyttä juoksua matolla 50min. Pikkasen oli vielä aamusta eilisen 2.5h yhdistelmän + 1.5h hieronta perään setin jäljiltä jalat arat, mutta juoksun edetessä kintut parani koko ajan ja lopussa alkoi jo lentää eteenpäin.

Illalla sitten uintia taas kalevassa. Piti alun perin työstää 1.5h uintia, mutta lopulta tuli tehtyäkin tunnin setti, mutta hienosti se sitten kulkikin. Aluksi normaalit lämmittelyt ja tekniikkaosiot oikean käden käsivetoa (pääosin), laahaavaa perseosastoa ja hiukan vasemmalta hengitystä hinkate. Pääsettinä oli 10x100m lätpul ja 50m altaassa 20-30s palautuksella. Piti alun perin uida 1.45 satkuja, mutta ilmeisesti tuo käsivedon hoonaus alkaa ainakin lättäreillä näkyä vauhdeissa. Meni nimittäin vähän kovempaa: 1.34, 1.32, 1.32, 1.32, 1.33, 1.35, 1.35, 1.35, 1.36 ja 1.35. Pienen palauttelun jälkeen kokeilin vielä naturalina 100m myös pitkällä radalla 1.34, mutta tässä alkoi jo taas käsi vispaamaan normaaliin tyyliin. Tuo lätpul-sarja ei edes tuntunut kauhean pahalta, eli se oli sellaista suht rentoa uimista, eli ei mennyt hosumiseksi ja huohottamiseksi. Toki alkoi väsymään loppua kohden, muttei mitenkään kuolemaa ja oksennusta tehden. Lääkitys alkaa toimia.

Ja lopuksi pyöräpornoa: kukahan starttaa huomiseen Abu Dhabi Triathloniin kuvassa olevalla TRI-tykillä?

2 kommenttia:

Teemu kirjoitti...

Oisko kuskilla speedot jalassa..:)

kaapo kirjoitti...

Vituilleen meni, Eneko Llanos, tuli näköjään pronssille heti speedo-miehen jälkeen. Voitto tällä kertaa Tanskaan: bra Rasmus, mycket bra!