sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Viikko 12 - Jalat jumissa

Noniin, toinen 16h treeniviikko putkeen ja alkaa jo tuntua harjoittelulta. Kyllä se taitaa olla tällä elämäntilanteella tässä suurinpiirtein se kipukynnys määrissä minkä onnistuu vielä suhteellisen sujuvasti ujuttamaan arkeen. Tietty aina tulee niitä poikkeusviikkoja, jolloin enempikin on mahdollista, kuten ehkä pääsiäisen pyhät, joita tässä odotellaan vesi kielellä.

Jokatapauksessa, sen verran oli tuossa pariviikkoisessa tehojakin ja muita ärsykkeitä mukana, että nyt on ensi viikko pidettävä keveemmin ja levätään ruho taas seuraavaa viritystä varten kuosiin.

Uintia normaali 4 kertaa ja pikkuhiljaa alkaa se oikean käden vemputus oleen historiaa. Väsyneenä se kuitenkin palaa aina paikalle ja vedon päällekään en vielä kunnolla pääse kuin ajoittain, joten lisää työstöä se vaatii. Lisäksi tuo korsettiosasto pitää kyllä saada toimimaan jollain ilveellä niin, että kelluminen onnistuu ilman, että jalat roikkuu pohjassa. Kun vain osais paikantaa millä lihaksilla tuo tapahtuu.

Fillari oli tällä viikolla vähän väsynyttä ja alkaa suoraan sanottuna trainerisessiot jo riittää. Fillarointi-intoa piristääkseni ajattelinkin hiukan päivittää tuota kiekko-osastoa, joten nykyiset FFWD F5 - kiekot olisi kaupan, jos jotakuta kiinnostaa kevyet, nopeat ja suhteellisen halvat kiekot, jotka ei ole tuulellekaan alttiina koskaan.

Juoksua oli kohtalaisesti ohjelmassa ja varsinkin kun oli tuo reilu 30km sunnuntaina alla, niin kapulat oli jumissa oikeastaan koko viikon ja ne niitattiin eilisellä porrasjuoksulla lopullisesti sementtiin.

Ensi viikko siis palautellaan keveesti ja pidetään 2 lepopäivä. Joo, luit oikein.

Viikko 12 - Toteutunut
Ma Uinti 1h20, kestävyys (peesiuintia)
Ti ap Juoksu 25min, kevyt (jalat soosina)
Ti ip Pyörä 2h, trainer (mukana 3x6min tehot)
Ke ap Uinti 50min, tekniikka
Ke ip Juoksu 1h30, vk (jäykkää)
To Uinti 1h
Pe Yhdistelmä 3h10 (väsynyttä)
La Uinti 1h, kestävyys (mukana märkkisuinti 1km 17.23)
La Juoksu 1h, voima
Su Yhdistelmä 3h + vetokumitja venyttely 15min

Yhteensä 15h30

Viikko 13 - Suunnitelma

Ma Uinti 1h25
Ti Lepo
Ke ap Uinti 45min
Ke ip Pyörä 1h + Juoksu 20min
To ap Lihaskuntopiiri+Juoksu 1h
To ip Hieronta
Pe Uinti 1h
La Lepo
Su Uinti 1h30
Su Juoksu 2h

Yhteensä 9h

Ei kommentteja: