sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Viikko 9 - Pirkkahalli-spesiaali

Tällä viikolla oli tarkoitus rykiä vähän enempi määrää koneeseen, muttei kuitenkaan laadun kustannuksella. Sainkin ihan hyvin taikinoitua tunteja koneeseen, sellaisen 17.5 kappaletta. Ja kumma kyllä, ainakaan vielä ei ole viikon päätteeksi mitenkään nuutunut olo. Toki tänään Pirkkahallin 3h treenissä alkoi jo fillarijalkaa painaa ja pohkeissa tuntumaan, mutta toki hiukan pitääkin. Jokatapauksessa määräkuuri tuntuu toimivan, sillä ainakin uinti ja juoksu sen kuin vaan parani viikon kuluessa. Ja flunssakin sai tämän viikon aikana pakit siinä sivussa.

Uinnissa sain siis osittain viime viikon kuvauksista muutamia oivalluksia ja sain ne siirrettyä ainakin lyhyempiin vetoihin lättäreillä. Käsivedossa siis on tapahtunut edistystä ja se on näkynyt myös vauhdeissa. Edelleenkin on käsivedossa vielä hommia, että sen saa edes siedettäväksi ja toinen pahempi vika on uintiasennossa. Vielä kun hengitystekniikassakin on pientä sanomista, niin työnsarkaa kyllä piisaa. Mutta sehän vaan tekee tästä mielenkiintoista.

Fillaria tuli tehtyä ihan riittävästi. Viimeiseen kahdeksaan päivään on mahtunut 4 kappaletta 2.5-3h yhdistelmätreeniä Pirkkahallissa, josta trainerin päällä on mennyt 3/4 ajasta. Pientä väsymystä alkoikin tuntua nimenomaan fillarin päällä tänään tämän kuurin ansiosta.

Juoksua kertyi viikon aikana myös paljon ja monipuolisesti: palauttavia, paljon yhdistelmäjuoksuja väsyneillä jaloilla, vetotreeni, tekniikkaa, 5km testi yhdistelmänä. Oikeastaan vain pitkis puuttui, mutta sitä onkin sitten tiedossa nyt kahtena peräkkäisenä viikonloppuna.

Seuraava viikko hiukan kevyempänä, varsinkin alkuviikko, mutta ihan kunnon treeniviikko olisi silti tarkoitus kasata.

Viikko 9 - Toteutunut

Ma Uinti 1h30, tekniikka & kestävyys
Ti Yhdistelmä 2h40, mukana 5km testi
Ti Lihaskuntopiiri & venyttely 45min + Pyörä 30min
Ke ap Uinti 1h, kevyt
Ke ip Juoksu 1h15, pk + yksi 6min kiihdytys
To Yhdistelmä 2h30 + Hieronta 1.5h
Pe ap Juoksu 50min, kevyt
Pe ip Uinti 1h, kestävyys
La a Juoksu 1h30, vk
La p Uinti 1h, palauttava
Su Yhdistelmä 3h

Yhteensä 17h30

Viikko 10 - Suunnitelma

Ma Uinti 1h20
Ti Pyörä 1h, kevyt
Ke ap Uinti 1h
Ke ip Lihaskuntopiiri + venyttelyt 40min + Pyörä 20min
To Yhdistelmä 2h30
Pe Uinti 1h, kevyt
La Uinti 1h30, kestävyys
Su Juoksu 3h

Yhteensä 13h

Ei kommentteja: