lauantai 3. maaliskuuta 2012

Juoksua ja uintia

Aamusta otin vaihteeksi nahkakompassiin suunnaksi Pirkkahallin. Eipä siellä näkynyt alussa kuin pari nylkkyä meikäläisen lisäksi, joten hyvin sulauduin porukkaan. Pienen alkulämmön jälkeen 3km kiihtyvästi nostaen aina kymmenellä sykettä ja hivenen (onneksi) myös vauhtia aina kilsan jälkeen. Väliin pikkasen venyttelyä ja kuntopiiriä ja seuraavaksi 5x500m ja välissä aina 300m hölkkäosuus. 1.46-1.49 meni nuo osuudet ja loppusykkeet aina hivenen yli anaerobisen. Väliin taas vähän palautumista ja sitten tekniikkahäröilyä keskusnurtsilla. Loppuun vielä sama 3km kiihtyvästi. Kilsat 4-5min välissä. Kaiken kaikkiaan 1.5h setti. Ja hyvin meni jäseniin.

Perään sitten kompassin suunnaksi Kaleva ja tunti palauttavaa uintia päälle. Lähinnä tuli uitua tekniikkaa ja hinkattua tuota otevaihetta kuntoon. Tarvii kyllä ostaa paritkin eri kokoiset lättärit, sen verran hyvä nuilla vihreillä ja keltaisilla oli hakea oikeaa otetta veteen. Tuli myös reenin ohessa kokeiltua kuminauha vyötäisillä uintia. Eipä päässyt Annala kuin hätinä puoleen väliin allasta kun homma hitsas kiinni. Oli vähän liian rankka laite meikäläisen tarpeisiin. Tekniikkahäröilyn lisäksi muutama 200m pätkä vaihtelevalla vauhdilla 5x50m ja sitten yksi kovempi 100m lätpul loppuun, joka meni ihan kivasti 1.23. Taas tipahti siis pari sekuntia enkasta pois. Aika paljon tuli uitua pulliksella, sen verran oli jalat soseessa tuosta juoksusta, mutta kaikenkaikkiaan hyvä kombo.

Viereisellä radalla muuten jannut vetivät kunnon settiä 100x100m, eikä näyttänyt vauhti olevan kovin hiljaista. Ei tää uintikaan taida olla terveen ihmisen laji.

Ei kommentteja: