maanantai 2. toukokuuta 2011

Viikko 17 - Palauttelua

Viime viikko oli palauttelua kohtuu kovasta ryppäästä edellisellä viikolla. Edellisen viikon lepo ja alkuviikon passailut nostikin erityisesti fillarikuntoa tosi paljon ja muutenkin olo alkoi olla jo tiistaina tosi energinen. Uimaan ehdin vain kaksi kertaa ja sen huomasi heti eilen, kun uinti oli taas yhtä tervanjuontia. Määrät sain pidettyä kohtuu maltillisina 11h30, mutta erityisesti tehot pysyi matalalla.

Fillari siis alkoi ensimmäisten maantielenkkien alkukankeuksien jälkeen kulkea ja kellottelinkin jo tiistain ja keskiviikon kevyillä tunnin pk-lenkeillä (sykkeet alle kynnyksen) 33.1 ja 33.4 km/h keskarit. Torstaina T10-treeneissäkin meno maistui. Fillaria tulikin tehtyä nyt selvästi enemmän, lähes 7,5h viikkoon. Ja sitä kyllä kaivattiinkin. Juoksua tuli siis kohtuu vähän, mutta yksi vk2 5km oli siinä mielessä rohkaiseva, että sai kohtuu helposti sykkeitä ylös ja vauhtiskaalaakin vähän laajemmaksi. Uinti oli vähän tahmeata, mutta ei mitään katastrofaalista. Erityisesti vaikeaa on yrittää uida kovemmilla tehoilla; paketti hajoaa saman tien.

Periaatteessa kaikki lajit yksittäisinä on nyt sillä tasolla kun 11h alituksessa pitääkin olla, nyt pitää vaan saada laadukkailla yhdistelmätreeneillä ne myös toimimaan ketjussa hyvin. Onneksi on nuo torstain treenit, joissa yhdistelmiä tehdään aina ja sitten on tulossa Tajuthlonit sun muuta loppukuusta. Lauantaina olisi tiedossa puolimaratonkisa (HCR), mutta en ajatellut sinne sen kummemmin kevennellä. Ehkä jätän torstain mäkivedot vähän vähemmille tehoille ja perjantaina lepoa, mutta ei tuon kummempaa. 1.33 olis kiva.

Viikko 17

Ma ip Uinti 1h, tekniikka, eri tehoalueet sis. 5x100
Ma ip Lihaskuntopiiri 30min
Ti Pyöräily 1h10, pk + Juoksu 20min, pk
Ke Pyöräily 1h, pk
To Pyörä 1h20, pk + Juoksu 20min, vk2 + Uinti 1h, eri tehoalueet
Pe Lepo
La Pyöräily 4h, hyvin kevyt
Su Juoksu 1h, VL maasto

Yhteensä 11h30

Ei kommentteja: