maanantai 9. toukokuuta 2011

Maanantai on uintipäivä

Tuttuun tyyliin maanantaina uidaan vähän myöhemmin illalla, kun TaJuilla on ratavuoro 20-21.30. Kintut otti vähän lauantain rykimisestä nokkiinsa ja edelleen hiukan arat. Onneksi huominenkin on pääasiassa fillaria, joten antaa juoksulihasten vaan palautua.

Tänään ohjelmassa oli ensin lyhyt tekniikkasetti alkuun, eli 200m verraa + 4x50 yhden käden uintia + 4x25 scullingia + 3x50 catch-upia + 4x25 kylkiuintia. Tähän perään sitten 1km vaparia I-vauhdilla ja samalla tunteella vielä pull & lätt - setillä 1km + 750m. Ei tuntunut kauhean väsyneeltä jälkimmäisessäkään setissä, mutta kello kyllä kertoi, että vedoissa ei ollut enää ihan niin paljon puhtia. Hiukan siis vauhti hiipui lopussa. Kaikenkaikkiaan siis 3,5km hyvää treeniä.

Kuvassa oleva puku on viime vuoden 2XU V:1, jollaisen sitten lopulta ostin Teemulta. Teemullahan on ollut talvella niin järjetön punttikuuri, että vanha puku ei enää hartioista mene, mutta tällaiselle rimpulalle kyllä heittämällä. 2XU V:1 tuntui selvästi mukavammalta päällä testaamistani puvuista ja oli myös yksi nopeimmista. Sen järjettömän korkea hinta vaan on mietityttänyt ja siksi en vielä tilaillut mistään, mutta tällainen tilaisuus kun osui kohdalle, niin pakkohan se oli ostaa pois kuleksimasta. Nyt on siis tuokin asia hoidettu alta pois.

Ei kommentteja: