tiistai 10. toukokuuta 2011

Varjo-T10

Torstai menee reissun päällä, joten tein oman T10-treenini jo tänään. Aamulla ensin hyvin kevyt 30min aamulenkki juosten. Ajatuksena kokeilla onko jalat vielä palautuneet HCR:stä ja valmistella ruhoa iltapäivän treeniin. Kyllä juoksujalat olivat edelleen poissa pelistä, hiukan arat iskutuksesta ja väsyneet. Syke myös hiukan kohollaan.

Iltapäivällä sitten ohjelmassa fillarilla Säijän lenkki (1h45), perään 3 x Säijän mäki ylös-alas ja 30min juoksua päälle. Heti Säijän lenkin alkuosalla horisontissa näkyi tuttu hahmo loittonevan aeroasennossa. Muutama terävä polkaisu ja karkulainen nimeltä Lasse oli ajettu kiinni. Kovin pitkää matkaa ei ehditty taivaltaa, kun Lassen eturenkaasta alkoi kuulua tuttua pihinää. Litkut tukkivat reiän CO2:sta sisään ja matka jatkui. Lempäälän risteyksessä Lasse jatkoikin sitten Lempäälän kautta Hervantaan ja minä jatkoin Säijän pyörimistä.

Rundi täyteen & vähän päälle ja eikun mäkeä jyrsimään. Ensimmäinen veto vk-sykkeillä perse penkissä, toinen veto putkelta ja reidet huusi hiukan jo armoa ja viimeinen riuhtaisu aeroasennossa. Tämän jälkeen valuttelin kevyesti takaisin kotiovelle (30min) ja pyöräilyosuus olikin bueno, yhteensä 2h30. Perään vielä kevyt pk-juoksu pikkasen alle 5min km-vauhtia ja juoksu oli kyllä aika hankalan tuntuista, sekä sykkeet hiukan kohollaan. HCR ja mäet oli tehnyt tehtävänsä. Ajatuksena oli vielä vetäistä ruskoja loppuun ja pienen tauon jälkeen 30min lihaskuntopiiri, mutta jäi kyllä vain ajatukseksi. Ruho tuntui niin väsyneeltä, että tuskin olisi saanut mitään kehittävää aikaiseksi.

Yllä olevassa kuvassahan on tietenkin Cancellara niiltä ajoilta kun herra oli vielä kovemmassa kunnossa kuin tänä päivänä, alla Cervelo ja päällä hallitsevan maailmanmestarin sateenkaaripaita.

Ei kommentteja: