sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikko 14 - Nuoralla tanssia

Hiukan on ollut väsynyttä meno tällä viikolla, joten kyllä se viimeisten viikkojen määrien aiheuttama väsymys vaatii vähän enempi kuin kaksi päivää palautua. Uinnissa mulla ensimmäisenä huomaa jos ruho on vässykkä. Ihan kohtalaiset uinnit sain tälle viikkoa silti väännettyä, joten semi-perätilasta voidaan korkeintaan puhua. Ihan hyvin sain vielä määrää koneeseen alkuviikon passailusta huolimatta, joten eikähän tästä tänä vuonna pikkuhiljaa jonkinlaiseen kuntoon vielä päästä.

Jalan kanssa on tanssittu nuoralla. Alkuviikosta luulin jo peippailleeni jalkavamman kebab-kioskille ja tiistaina tunnin kevyt mattojuoksu oikeastaan vaan paransi tilannetta. Keskiviikkona juoksin ekaa kertaa asfaltilla 75min trainer-tehoilun jälkeen. Vaikka aikaa tuohon ei mennyt kuin 15min ja vauhtikin kohtuu maltillista (pikkasen alle 5min/km), niin jalka otti tuosta kyllä persnettoa jongin verran. Sen verran tästä otin nokkiini, että torstai mentiin vesijuoksulla, perjantai 45min mattoa ja tänään spesiaalina 3h treeni, jossa 1h mattoa + 30min spinning-pyörää + 1h mattoa + 30min spinning ja ainakin nyt tuntuu, että parempaan suuntaan mennään koko ajan. Varmuudeksi tuuttasin tänä iltana jäätä kapulaan.

Ensi viikko palautellaankin sitten kunnolla tuonne sunnuntaihin asti. Lauantaina nimittäin heilahdetaan viikoksi Calellaan ja tarkoitus olisi viikkoon sisällyttää sellainen 25-30h urheilua pyöräilyvoittoisesti. Senpä takia dorka hommasikin kuvan mukaiset Garmin-Cervelo kuteet, notta voi morjestella lenkillä ammattilaisille.

Cancellara sitten pisteli hattutempun, jossa tänään Paris-Roubaix kruununa. On se.

Viikko 14

Ma Uinti 45min, kevyt
Ti Juoksu 1h, kevyt (matto)
Ke ap Uinti 55min, tekniikka
Ke ip Pyörä 70min, vk + Juoksu 15min, pk
To ap Uinti 1h20 + Juoksu 40min (vesi)
To ip Hieronta + Vetokumit 15min
Pe ap Uinti 1h, märkkiksen testausta
Pe ip Juoksu 45min, pk (matto)
La p Uinti 1h20
La ip Pyörä 45min, over-unders
Su Yhdistelmä 3h, pitkis

Yhteensä 13h10

3 kommenttia:

pjh kirjoitti...

Onhan se hienoa,kun mies on noussut jo sellaiselle tasolle, että tulee sponsoreitakin!

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja noi mustat siivet ajopaidan selässä on makeet!

J

kaapo kirjoitti...

Arkkienkeli Gabriel ;)