lauantai 20. huhtikuuta 2013

Calella - Finale

Kaikki hauska loppuu aikanaan ja Annala palaili eilen illalla maitojunalla kotio. Muu jengi jäi vielä jauhamaan tiistaihin asti. Aamusta vielä ehti juosta vajaa pari tuntia ja uidakin kevyesti aamupalan jälkeen. Sen jälkeen olikin jo hypättävä taksiin suuntana lentokenttä.

Vaikka juoksu ei aamulla ihan herkkää ollutkaan, niin olin tyytyväinen, että ylipäänsä pystyin juoksemaan jalkavamman jäljiltä. Tosin, vasen pohje hiukan tuosta kipeytyi, mutta ei mitenkään pahan oloisesti. Varmaan vaistomaisesti pohkeella pyrki korjaamaan hiukan arkaa jalan ulkosyrjää.

Reissu meni kaikenkaikkiaan lähes suunnitelmien mukaan. Calella treenipaikkana, Ryanairin pelistetyt lentokenttämuodollisuudet ja Jordin hotellin loistava vieraanvaraisuus (mukaan lukien muilutukset pyörineen lentokentälle ja takaisin) takasivat sen, ettei turhiin muodollisuuksiin kulunut juuri yhtään turhaa minuuttia, vaan sai keskittyä kilometrien nielemiseen. Lisäksi Jordin täysi ylläpito safkojen suhteen, sekä ilmainen kylpyläpalvelu vesihierontioneen mahdollisti niin nopean palautumisen kun näillä treeneillä ylipäänsä on mahdollista.

Treeniohjelman sain vedettyä kutakuinkin suunnitelmien mukaisesti. Määrää tuli hiukan vajaassa viikossa pikkasen yli 30 tuntia, jossa myös pari tehotreeniä, sekä hiukan voimaa upotettuna pitkiin pyörälenkkeihin vuoristoetapeilla. Pikkasen yllätti, että kunnollisia, kehittäviä uinteja ei oikein pystynyt tekemään, sen verran väsyneessä tilassa ruho oli kuitenkin aina altaaseen hypätessä. Ja se vähäinenkin uintitekniikka kyllä hävisi jonnekin, kun ei jaksanut pitää formia kasassa. Juoksussakin on aika mukavasti hommia ja erityisesti vk-vauhdeissa näkyy, että taukoa on ollut. Pääasia kuitenkin, että pystyy taas juoksemaan ja jalka ei mennyt yhtään pahemmaksi, vaan päinvastoin päivä päivältä on parempi. Oli myös mukava huomata, että ruho pystyy kaikkien talven vaikeuksien jälkeen vastaanottamaan tällaistakin mättämistä nitkahtamatta, joten eiköhän tässä olla taas terveiden kirjoissa ja valmiina treenaamaan kesän yli kohti Calellaa ja täyttä matkaa 6.10.

Kuva muuten otettu kulmilla olleesta pyörähuollosta, jossa ammattitaitoinen mekaanikko mm. vaihtoi minulle keskiön ja huolsi muutenkin pyöriä tarvittaessa. Ja hintaa näissä töissä aina muutaman euro. Muiden pyörät odottaa parkissa kun Juha S:n morsiamen kitinää yritetään saada aisoihin. Ja mahtuuhan kuvaan juuri ja juuri myös Paronin hanuri.

Leiriviikko su 14.4 - la 20.4

Su ap Juoksu 30min, kevyt + Uinti 45min, tekniikka
Su ip Pyörä 2h30 + Pyörä 1h45 + Juoksu 15min, pk
Ma ap Uinti 45min, tekniikka & kevyt
Ma p Duathlon 3h, vk
Ma ip Lihaskunto 40min
Ti Pyörä 6h, mäki
Ke ap Uinti 45min, kevyt
Ke ip Pyörä 2h, kevyt
To ap Uinti 30min, märkkis altaassa
To p Duathlon 3h, vk
To ip Uinti 30min, märkkis meressä
Pe Pyörä 4h + 1h30
La ap Juoksu 1h45, pitkis
La p Uinti 45min, kevyt

Yhteensä 31h

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laiskana on taas näköjään oltu, helvettiläinen.

J:-)

kaapo kirjoitti...

Joo, se on aina tällaista kun amatöörien kanssa lähtee liikenteeseen, että joutuu seuran vuoksi pitämään kevyempiä päiviä vähän väliä.