maanantai 15. huhtikuuta 2013

Calella - Day two

Noniin, täällä taas Calella ja hetki ennen nukkumaanmenoa. Viime yö tuli nukuttua hyvin ja vähän enemmän, joten tänä iltana on vähän vähemmän väsynyt olo, vaikka päivän treeni olikin kohtuu kova.

Aamulla vain kevyt uinti 40min ja täytyy myöntää, että yläkroppa oli aeroasennosta niin notkeena, että uinti oli hankalahkoa.

Aamupalan jälkeen sitten pientä lorvailua ja pual yhdentoista jälkeen alettiin ihmettelemään Annin, Paronin ja Juuson kanssa, notta millä spekseillä toi duathlon treeni veivataan. Ajatuksena oli tehdä sellainen 3xduathlon, jossa fillariosuudet 30 -> 20 -> 10km ja vauhti vastaavasti pitäisi kiihtyä koko ajan. Juoksut aina perään 3km mittaisena ja vauhti koko ajan kiihtyvänä. Ajattelin vetäistä nämä tyyliin pk1 - pk2 - vk1.

Toteutus taisi olla aavistuksen kireempi, sanoisin, että pk2-vk1-vk2. Vauhtiakin sain jokaisella kiihtymään ja fillarissa jopa yllättävän hyvät vauhdit näihin kilsoihin peilattuna. Juoksussa on kyllä tekemistä ja reilun kuukauden juoksemattomuus näkyy erityisesti vk-vauhdeissa. Ei ollut kovin kaukana etten nitkahtanut Annin kyydissä viimeisellä juoksuosuudella. Hyvä treeni ja mukavasti tehoja. Huomenna todetaan vauriot jalassa vamman osalta ja rasituksen osalta muutenkin.

Iltapäivällä vielä auringossa makailun jälkeen 40min lihaskuntoa salilla ja homma olikin taas tältä päivältä paketissa. Huomenna pitäisi lähteä Jamon kanssa vuoristoon pitkikselle, pitääpä lisätä taksinumero pikavalintaan nro 1.

Ei kommentteja: