sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikko 17 - Palauttelua

Sen verran lammasmainen olo on ollut koko viikon, notta piti riipaista tuo Calellan lenkiltä ottamani kuva kylkeen.

Tämä viikko on siis yritetty palautella huolella viime viikon rumbasta. No ainakin tuntimääristä päätellen kohtuu rauhallisesti on otettukin, mutta työrintamalla ja arkielämässä onkin sitten vedetty peräsuoli pitkällä, joten tiedä nyt sitten kuinka optimaalista palauttelu on ollut. Aamuisin ainakin olemus on ollut kuin nukkuneen rukous, kun tyttö on ollut työntämässä sormia sieraimiin heti siinä kuuden jälkeen.

Viikonloppuna aloin jo pikkuhiljaa rykimään jotain treenausta muistuttavaa ja lauantaina korkattiin Rambon kanssa kevään ensimmäinen Duathlon-rypistys Tiihalassa. Tällä kertaa otin vähän varovaisemmin ja 3+21+3 menin aina niin, että juoksun eka puolikas aerobisella kynnyksella ja toinen puolikas analla. Samoin fillarissa nuo reilut 5km lenkit ajelin vuorotellen aerobisella ja anaerobisella kynnyksellä. Fillari kulki jo yllättävän hyvin vuodenaikaan nähden, mutta tulihan sitä toki viime viikolla mankeloituakin. Juoksu ei ollut tuoreena (eka juoksu) ihan umpisurkeaa, mutta erityisesti fillarin jälkeen jo surkeaa. Vk-juoksussa on hommia kyllä ja juoksemattomuus näkyy. Sitä sitten ruho saakin seuraavat pari viikkoa. Jalkakin tuntuu nyt rääkkäystä kestävän, joten sikäli.

Duathlonin päälle palauttavaa uintia ja siellä se työnsarka vasta ilmenikin. Kevyttä uintia pystyy ihan säälittävällä tasolla vielä uimaan, mutta pidemmissä sarjoissa ja jos lisätään vauhtia omien kykyjen rajoille, ruoto nitkahtaa heti veltoksi. Nyt aloitetaan tekniikan kautta myös uintikuuri, ettei tässä käy avovesissä vielä tätä menoa kesällä kylmät.

Viikko 17

(Su Lepo)
Ma Uinti 1h, kevyttä
Ti ap Hieronta, Jupo on sadisti
Ti ip Pyörä 45min, kevyt
Ke Juoksu 45min, kevyt
To Lepo
Pe Uinti 45min, tekniikka & kevyt
La Duathlon 1h30, vk + Uinti 55min, palauttava & tekniikka
Su Juoksu 2h + Vetokumit 15min

Yhteensä 8h

Ei kommentteja: