torstai 18. huhtikuuta 2013

Calella - Round Five

Eilisen palauttelupäivän jälkeen aamulla taas intoa puhkuen altaalle puoli kasi. Päällä Orcan 3.8 märkkis ja ajatuksena uida jokunen (1-3) kappale 500m siivuja Ironman-vauhdilla. No yksikin kappale oli tällä kertaa riittävästi. Jotenkin vaan tulee nykyään niin tukahduttavan kuuma olo jo 200m jälkeen märkkiksellä altaassa, että ei enempää oikein huvita lapioida. Olihan totta puhuen habituskin vähän nuupahtanut, joten ei ihan priimaa ole uinti nyt tällä hetkellä. Joitakin satkuja uiskentelin vielä lisäksi ja vähän tekniikkajuttujakin puvulla. Päälle käytiin vielä meressä kastautumassa. 14-16 asteista se vesi kuulemma on, mutta puku tuntui meressä jo paljon paremmalta. Puolisen tuntia siis aktiivista uintia aamusta.

Aamupalan jälkeen taas 3 x duathlon koneeseen. Alun perin oli ajatuksena veistellä tänään sellainen kisatyyppinen rykäisy, mutta oli niin hankala logistisesti järjestää, että päädyin tällaiseen. Ajatuksen taas pyöräosuudet kiihtyen 30-20-10km ja juoksut 3-2-2km kiihtyen jalkaa hiukan säästellen. Ekalla fillariosuuden kiepilla tuli jo selväksi, että tänään on hiukan kovempi tuuli ja paluumatka tuossa reilun 10km kiepissä oli tuskaista vastatuulta. Yllättävän hyvin sain kuitenkin fillaria kulkemaan, ottaen huomioon siis männäviikon rasitukset ja silti vielä hyvin vähäiset kilsat. Osuudet meni 34.5-36.1-37.3km/h. Sykkeitä en ole vielä lataillut, mutta viimeinen meni jo kohtuu punaisella. Juoksut otinkin sitten vähän maltillisemmin, eka taisi olla 4:50/km tuntumassa ja toinen jotain 4:35 kieppeillä, viimeinen sovittiin kevyemmällä vauhdilla ja ruskoilla maustettuna, että jää jotain varastoon tuleville päiville. Kolme tuntia tähän saatiin kulumaan.

Illalla vielä mereen uimaan märkkiksellä puoleksi tunniksi, kun tuli todettua, että jorpakossa tarkeneekin ihan hyvin uida. Puolisen tuntia tuli kelailtua ja todettua, että märkkis-uinti on taas ihan eri juttu kun allasuinti. Navigointi hakusassa ja puvun hyväksikäyttö minimaalista, sekä olkapäät väsyy vähän liian nopeasti. Lisää vaan kilsoja alle ja ehkä jossain välissä lepoakin, niin laitetaan uinti parempaan kuosiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää meininki ja maisemat.

Täälläkin alkaa kohta lumet lähtemään, eikä tänään taida sataa läheskään niin paljon kuin eilen.

Tsemit treeneihin, naattikaa!
J