sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Calella - Day one

Ryanairin kepeillä siivillä heilahdettiin tänne Calellaan viime yönä. Mukana revohkassa allekirjoittaneen lisäksi Pete, Anni, Juuso, Sepeteus, Paroni ja Hast. Vaikka kaikki sujui kuin rasvattu, nukkumaan päästiin vasta pual kaksi, joten päätettiinkin ottaa ensimmäinen päivä maltilla.

Aamu-seiskalta ylös ja aluksi varovainen 30min juoksu tunnustellen kipeää kinttua. Ei pahoja tuntemuksia, vaikkei nyt riemunkiljahduksiakaan tuo tilanne aiheuttanut. Lenkiltä suoraan altaaseen. Meillähän on hotellin kahluualtaan 50m mittainen 10 radan lämmitetty ulkoilma-allas. Litmanen on meille luonnollisesti hommannut joka aamulle kahden tunnin ratavuorot, joten mukavaahan tuolla oli temmeltää. 45min kevyttä uintia ja paljon tekniikkaa. Uinti on nyt taas vähän hakusassa meikäläisellä, joten ei oikein ole järkeä muutenkaan runttailla nyt hapotuksia kun paketti ei pysy kasassa kelluessakaan.

Uinnin jälkeen aamupalalla, täyshoidon suomilla oikeuksilla riittävä määrä mäskiä koneeseen ja eikun pyörän kasaukseen. Yllättävän nopeasti saatiin pyörät kasaan ja porukka jalkeille ja lähdettiin koko revohkalla tutustumaan maastoon. Hiukan oli Annala ihmeissään kun talven trainer-sessioiden jälkeen pitikin yhtäkkiä hitaassa vauhdissa pysähtyä. No eihän se pääkoppa tajunnut antaa sellaista käskyä, että "irrota kenkä lukosta". Paikallaan kumoon, kärppänä pystyyn ja äkkiä vilkaisu ettei kukaan vaan nähnyt. Yhtä ihmeissään oli Annalan jalat kun ensimmäistä nousua pukkasi reitille. Ei ole ihan sama jyskyttää trainerilla kun tuutata mäkiä ylös. Välillä sai jo huohottaa. Pikkuhiljaa alkoi päästä juonesta kiinni ja tasamaalla kun jyskytettii aeroasennossa hymy vain leveni. 2h30 jälkeen oli tarkoitus pikaisesti täyttää hotellilla leilit ja jatkaa matkaa, mutta lounasaika ja seireenien lailla sapuskat huusivat meidän nimeä. Pikainen lounastauko ja lähdettiin vielä Hastin ja Peten kanssa vajaan parin tunnin tasamaaosuudelle. Alkoi jo hiukan jaloissakin tuntua, vaikka yritin säästellä peesissä kinttuja mahdollisimman paljon. Päälle vielä lyhyt 15min transitiojuoksu ja homma oli paketissa.

Hotellilla pikainen suihku, raportointi kotio ja pikku tirsat. Illalla vielä kylpylässä kellumissa ja hierovissa kylvyissä jalkojen palauttelua huomista varten. Tämähän luonnollisesti kuuluu hintaan, kuten myös reipas illallinen jonka lapioin huolella huiviin.

Huomenna vähemmän määrää, enemmän tehoja.

2 kommenttia:

Jupis kirjoitti...

Aika kevyesti näytti leiri alkaneen :-D

kaapo kirjoitti...

Joo, hilppasen lähti lapasesta, mutta vauhdit ja sykkeet sentään oli maltilliset. Toisin kuin tänään ...