perjantai 19. huhtikuuta 2013

Calella - Kuudes päivä

Fillaripäivä. Aamulla oli jonkinmoinen kysymysmerkki otsalla, kun sääennusteet lupasivat pientä sadetta jo klo 11 alkaen. Tästä suivaantuneena otettiinkin fillaristartti jo tänään 10.15 ja ajatuksena survoa vähän sään mukaan. MInulla ohjelmassa 4-5h fillaria, jos vain sää ja ruho näin sallii. Lisäksi lenkki oli eilisen pohjilta tarkoitus tehdä vähän kevyemmällä kengällä, mutta siitä rakentuikin astetta takakireempi reissu kun tuota wanna-be triathlonistia, Jarmo Hastia, saatiin Peten kanssa hinata perässä pitkin päivää. Kuvassa muuten Jamo tämän päivän nöyryytyksen jälkeen tutkimassa ensi vuoden Jukolan Viestin karttaa, lajinvaihto mielessä. Pirkkalan Pihkaniskat on seuran nimi, pankaapa nimi muistiin!

Tämän päivän reissun alkumatka oli petollisen hidasta rullailua reilun tunnin, kunnes alkoi hitaasti lähtemään mopo käsistä. Välillä tultiin jo ihan saatananmoista vauhtia, että sai pitää itsensä tiukasti muna-asennossa, notta pysyi edes peesissä. Nelisen tuntia kun oltiin mankeloitu, "palauttavaa lenkkiä", saavuttiin sopivasti kasarmille lounasajan loppuhetkille. Sen verran jäi vielä jalkoihin energianrippeitä jäljelle, että lähdettiin Peten kanssa vielä puolentoistatunnin sakkolenkille heti lounaan jälkeen. Petellä alkoi tässä vaiheessa vasta petroli palamaan ja minä yritin päästä peesissä mahdollisimman helpolla.

Kämpillä normaalit kuviot, eli kylpylähieronnat, illalliset ja näkäräiset, sekä tietysti pyörän ja kamojen pakkaus, sillä huomenna koitti Annalalle lähtö. Suurin osa aivan mahtavasta treeniseurueesta jääkin vielä muutamaksi päiväksi hengailemaan Calellaan. Aamulla olisi vielä tarkoitus rapata muutama treeni ennen kuin Rynkky kutsuu.

2 kommenttia:

Juha S kirjoitti...

Moron täältä Riikan kentältä. Nyt alkoi tuo Kaapon kuvailema eilinen hiukan kovemman puoleinen lenkki vaatia veroa. Unessa koko matkan koneessa Barcelonsta tänne eikä kuudeskaan kupillinen kahvia saa miestä tolkkuihinsa. Taitaa olla muutama päivä lepoa tiedossa!

Anonyymi kirjoitti...

Lucky you Juha ja Kaapo. Mun pitää vielä pari päivää koittaa jaksaa roikku... siis tarkoitin raahata perässä tota Pirkkalan junnua. Tänään mentiin koko lenkki tohtori Mengelelle luvatusti pikku rattaalla. Onneksi mulla oli 42-11 jamon 39-12 vastaan :) Huomenna taas pitkään ja hartaasti kaikilla välityksillä. -pete