maanantai 7. maaliskuuta 2011

Viikko 9 - Pirkkaa ja määrää

Edellinen viikko poikkesi aiemmista rutiineista jonkin verran, sillä sunnuntaina oli tiedossa Pirkan Hiihto 90km. Vaikka aikomuksena ei ollutkaan mitenkään kevennellä ja valmistautua kyseiseen koitokseen ajattelin silti jättää vetämättä itseäni juntturaan rankoilla lihaskuntotreeneillä ja jonkin verran tuli kalustoa testattua hiihtämällä etukäteen.

Pirkka siis meni yli odotusten ja yllättävin vähillä vaurioilla. Eilisen illan olo oli kuin turpiinsa saaneella, mutta imuroituani eilen jääkaapin tyhjäksi ja nukuttuani hyvin, olo on jo lähes ennallaan. No, sitähän se ei varmaankaan vielä ole, joten tämä viikko pyritään palauttelemaan. Yleensä palauttelevalla viikolla pyrin uimaan suhteessa enemmän, mutta saas nähdä kuinka tällä kertaa käy, kun olkapäät ja hartiat on tasatyöntöjen jäljiltä kuin pesäpailomailalla hakatut. Tämän illan uintitreeneissä on varmasti hauskaa.

Määrää tuli hiukan yli 15h tällä viikolla ja suurimmaksi syylliseksi nousee lähes 7h Pirkka. Muuten sain uintia ihan kohtalaisesti mukaan ja yhden hyvän juoksu- sekä fillaritreeninkin.

Ajattelin tämän viikon jälkeen hiukan säätää tuota treenikuviota hiukan ja ottaa vielä 4 viikon pk3-kauden tähän perään, jossa nykyiseen menoon tulee ainakin myös pitkä juoksulenkki mukaan. Ja mietinnän alla muutama muukin hienosäätö. Jokatapauksessa varsinaista tehojen aloittamista pihtaan vielä viitisen viikkoa. Palataan tähän viikon päästä. Nyt kuitenkin palautellaan.

Viikko 9

Ma Uinti 1h25, Tajut uintikurssi: tekniikka, eri tehoalueet
Ti Hiihto 1h10, pk
Ke ap Uinti 45min, tekniikka
Ke ip Juoksu 1h, vauhtileikittely
To Duathlon 2h, pk
Pe ap Hiihtoa 20min, voitelun testaus
Pe ip Uinti 40min, tekniikka
La Uinti 1h, kestävyys (2x1000+500)
Su Hiihto 6h50, pk-piiitkis

Yhteensä 15h20

Ei kommentteja: